Sådan vælger du den køkkenvask, der passer til dig

Arkivbillede


Det er vigtigt altid at undersøge noget, før du køber det, uanset hvad det er. Dette er især nødvendigt, hvis du køber noget grundlæggende, som du vil bruge i en årrække, såsom en messing vask. Så hvor starter du og hvordan organiserer du denne hovedopgave anbefaler vi at lave opdelingen i underkategorier ud fra hovedtræk gr form materiale sp består af type installation. Efter at have overvejet alle fordele og ulemper besluttede du dig for, at detaljerne ville passe bedre til dit hjem. 

Størrelsesudvalg – lille kontra stor

Når det kommer til størrelse, er der to muligheder at vælge imellem. Du kan enten have en lille vask eller en stor vask. Hver af disse to typer er en række undertyper, så ikke alle små vaske har samme dimensioner, og nogle gange hænger størrelsen tæt sammen med andre detaljer såsom vaskens form eller den måde, den er installeret på. Uanset hvad, kan du som regel vide med det samme, om dit køkken kan rumme en stor køkkenvask, eller om du har brug for en. Tænk også på din livsstil og måden du påDine børn bruger normalt. Hvis du har en opvaskemaskine og alligevel sjældent bruger vasken til andre opgaver, nytter det ikke noget at spilde værdifuld plads. 

-- annonce ---

Vælg en form: runde vaske

Runde sps er meget populære. De ser smarte ud og er meget alsidige, da de kan rumme tallerkener, gryder og pander i alle former og størrelser. De er normalt ikke små, men heller ikke særlig store. De fås i forskellige materialer med forskellige overflader og i alle mulige farver. Det betyder, at du har mange muligheder at vælge imellem, når du også skal tage stilling til de øvrige detaljer i vaskens design. 

Moderne, rektangulære håndvaske

Rektangulære messing vask med slanke, rene linjer og minimalistisk design er i det hele tagetmoderne køkkener og er normalt indlejret i bordpladen. De kan være lidt sværere at rengøre og mindre alsidige sammenlignet med runde messingvaske, men deres største fordel er det moderne look og det kan du ikke gå galt med, især hvis du ønsker at vasken skal bygges ind i køkkenøen. 

Husvaske

Denne stil er meget genkendelig fra den karakteristiske forklædefront og vintage flair af disse vaske. De er rektangulære i formen, men de har afrundede kanter, der bløder deres look lidt op. Buede messing vask er nemmere at rengøre end dem med skarpe linjer og vinkler. Der er ikke mange finish eller materialer i det, så du kan gå efter signaturlooket uden at skulle have din helt egen stil til sp. 

Vask konfiguration – antallet af skåle

Et andet aspekt at overveje, når du vælger en køkkenvask, er antallet af skåle vasken vil have. Den enkleste mulighed er en vask med en skål. Det er ret selvforklarende. Det er bare en almindelig balje. Denne mulighed giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige former og størrelser og er velegnet tillille k. Så er der dobbeltvasken med to skåle. En sådan kombination giver mere fleksibilitet ved tilberedning, tørring og opvask. Selvfølgelig ville en sådan vask være ret stor og koste mere end en enkelt skål vask. Du bør også tage højde for, at forskellige konfigurationer er mulige. Dette inkluderer en almindelig vask plus en mindre skål, to skåle af samme størrelse eller to eller flere separate vaske.

Installationstype: bordplade håndvaske

Disse vaske er den mest almindelige type af alle. De er sat ind i et forskåret hul i bordpladen og har brede fælge til at understøtte dem. De er meget nemme at installere i forhold til de andre typer. Men det faktum, at vaskens kant er blotlagt, begrænser deres alsidighed og betyder også, at de er sværere at rengøre.

Underkonstruktion synker

En undermonteret vask er fastgjort til undersidenbordpladen med specielle clips, men kan også understøttes nedefra af underskabsstrukturen. Disse vaske fylder mindre end topmonterede vaske, fordi kanten ikke er blotlagt. De er nemme at rengøre og ser meget moderne ud. Samtidig er de som regel dyrere.

Skjult håndvask

Dette er langt den dyreste form for vask og også den mest problematiske. I dette tilfældeBordpladens overflade smelter sømløst ind i vasken, så der ikke er synlige kanter eller materialeændringer, og overgangen er sømløs. Dette gør vasken meget pladsbesparende og nem at rengøre. Sådanne messingvaske er dog svære at finde og skal samles individuelt sammen med bordpladen.