Torvemarked på Gjøl lørdag den 15. juni

Torvemarked på Gjøl Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Torvemarked på Gjøl lørdag den 15. juni  

På lørdag er det 25 år siden Gjøl Borger- og Erhvervsforening sammen med Gjøl Brugs holdt det første torvemarked på det dengang nyetablerede Torv ved Brugsen.

For at fejre jubilæet vil der i år foruden hoppeborg, forskellige spil og sluchice være særlig underholdning for børn med Michael Back, der kl. 10.30 optræder med musik og sjov. 

Kl. 12 serveres der helstegt pattegris med kartoffelsalat, og Claus Asbjørn står for musikken. Hele dagen vil der være åbne markedsboder med gode tilbud.  

Senere bydes nye tilflyttere til Gjøl velkommen med en spændende velkomstpose, som lokale sponsorer har fyldt op. Keld Schumann og Eva Rytter, formand for henholdsvis Gjøl Borger- og Erhvervsforening og Brugsen, peger begge på, at nye tilflyttere er vigtige for en mindre by som Gjøl, og er en forudsætning for, at vi fortsat kan bevare et spændende og velfungerende lokalsamfund med dagligvarebutik og skole.   

På Gjøl har vi i de senere år oplevet en vækst i befolkningstallet, og nok så vigtigt – et øget antal børn i skolen. Det er meget positivt og der er på Gjøl igen et optimistisk syn på fremtiden efter nogle turbulente år med minklukning og voldsomt stigende energipriser, der især har påvirket Brugsen. Det seneste regnskab for Brugsen viser dog, at vi er tæt på igen at have sorte tal på bundlinjen, fortæller Eva Rytter.

Husk, at på grund af torvemarkedet er Limfjordsgade spærret for kørsel over Torvet mellem kl. 9 -16. 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn