To mænd anholdt for to røverier i Aabybro og Brovst

Arkivfoto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

To unge mænd er lørdag aften blevet anholdt, efter en kort efterforskning af Nordjyllands Politi. De to mænd er mistænkt for to røverier der er sket lørdag eftermiddag, det ene i Aabybro og det andet i Brovst, med kun få timers forskel.

Anholdelsen fandt sted lørdag aften, omkring kl. 20:30, de to mænd er i alderen 23 og 28 år gamle. Nordjyllands Politi fortæller, at den ene mistænkte, blev fundet og anholdt på en adresse, det er ikke personens egen adresse.

Den anden mistænkte blev fundet tæt på adressen hvor den første mistænkte var fundet, dette skete, da en politihund havde fået færten af ham fra den første adresse. Dog ønsker Nordjyllands Politi ikke at fortælle yderligere omkring de mistænkte, af hensyn til efterforskningen.

Nordjyllands Politi fik anmeldelsen om første røveri kl. 13:34, det skete på tankstationen Bonus’ kiosk i Aabybro, som ligger på vestergade. Her var personalet blevet truet med spraymaling, af to mænd i hvide malerdragter, de ville have penge, men fik ikke nogle. De flygtede fra gerningsstedet med en kassette, der var fyldt med skrabelodder.

Det andet røveri skete i spillekiosken Vegas på Stationsvej i Brovst, dette skete ca. 3 timer efter det første røveri. De to røvere var maskeret og personalet følte sig truede, og lod røverne være. endnu en gang blev udbyttet en masse skrabelodder.

De to mistænkte skal i grundlovsforhør søndag.