Til valg for bredt samarbejde

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email


TIL VALG FOR BREDT SAMARBEJDE!

Af Rasmus Prehn, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri. Medlem af folketinget, valgt og opstillet i Hjørring Kredsen

Et flertal i Folketinget mener, vi skal have valg til Folketinget. Det skal vi respektere, selvom der er store og vigtige opgaver for Danmark lige nu. For mig er det vigtigt, vi kommer trygt igennem usikre tider. Det gør vi bedst ved at samarbejde bredt i Folketinget og måske ligefrem ved at lave en bred samlingsregering hen over midten i dansk politik.


Det går vi socialdemokrater til valg på. Vi har brug for tryg og ansvarlig krisestyring, bredt samarbejde i Folketinget, stærke internationale alliancer, stabil og anstændig velfærd, sikkerhed for Arne-pensionen, og at pengene følger med, når der bliver flere børn, ældre og syge. Det går jeg og socialdemokratiet til valg på.

Den siddende regering har vist, at vi kan styre Danmark trygt igennem krisetider. 9 ud af 10 aftaler har vi lavet bredt i Folketinget. Selv har jeg lavet stort set alle mine politiske aftaler bredt i Folketinget.

Både som udviklingsminister, kulturminister og som fødevareminister. Allermest stolt er jeg af den bred og super ambitiøse landbrugsaftale, jeg indgik med stort set samtlige politiske partier i Folketinget for et år siden, 4. oktober 2021

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn