Tidligere overlærer og nuværende borgmester blev sendt udenfor døren 

1. viceborgmester Anne-Mette Ulstrup (O). Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Tidligere overlærer og nuværende borgmester blev sendt udenfor døren 

Foreningen Skovsgaard Gammel Station havde ansøgt om 250.000 kr. til projektet “Skovsgaard Gammel Station”, hvilket svarer til 38% af de samlede projektudgifter.


Ansøgningen blev behandlet på kommunalbestyrelsesmødet den 1. juni 2023, hvor behandlingen af punktet blev ledet af 1. viceborgmester Anne-Mette Ulstrup idet at borgmester Mogens Christen Gade blev vurderet inhabil og deltog derfor ikke i behandlingen af punktet. 

Den gamle station i Skovsgaard er udbudt til salg, stationen var fungerende frem til april 1969, hvor jernbanedriften blev nedlagt på ruten og overgik til rutebiler. Foreningen Skovsgaard Gammel Station ønsker at købe ejendommen. Formålet med erhvervelsen er at indrette huset med følgende funktioner:

  • Formidling af FFJ banens historie og generel Skovsgaards historie og udvikling.
  • Indretning af mødelokaler.
  • Lokaler til modeljernbane, som genskaber en model over FFJ banen.

Udover køb af ejendommen er det nødvendigt at foretage forbedringer på ejendommen. Det er foreningens plan, at ejendommen udvendig føres tilbage til, da ejendommen blev bygget.

Den samlede budgetsum er på kroner 650.000 kroner. Jævnfør retningslinierne for støtte fra anlægspuljen kan projekter højst støttes med 25% optil 1 million kroner, hvilket betyder, at projektet højst kan støttes med 162.500 kr. jævnfør et samlet budget på 650.000 kr.

Indstillingen fra Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget, 11. maj 2023, pkt. 68: Anbefales at projektet støttes med op til 162.500 kr.
En indstilling som den samlede kommunalbestyrelse godkendte på mødet den 1. juni. 2023.

LÆS OGSÅ: 400 elever dyster om titlen ”Jammerbugt sejeste 6. klasse” 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn