Tag på eventyr til Berlin

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Tag på eventyr til Berlin

Det kan godt være en anelse trist at kigge udenfor på det grå og kolde danske vintervejr, og tankerne kan hurtigt strejfe væk mod nye eventyr. Men du behøver ikke at lade det blive ved tankerne. Hvad med en busrejse til Berlin? En tur væk fra hverdagen, uden madpakker, som skal smøres, ingen vasketøj, som skal lægges sammen, ingen hylende unger, som skal fodres. Nej, i stedet en rejse til en af Europas største hovedstæder, som rummer alt fra kultur til historie, og emmer af liv året rundt. Hvis du trænger til en afveksling i hverdagen, noget at se frem til og en fantastisk oplevelse, så læs med her om en busrejse til Berlin. 

Et tysk eventyr du sjældent vil glemme

Du har måske hørt det tyske udtryk “ Ordnung muss sein”, som betyder, at der skal være styr på alting, og dét lever Berlin op til, for når du besøger Berlin, så har du mulighed for at rejse rundt i byen med en veletableret offentlig transport. Her finder du både undergrundsbaner, busser og taxaer, og du kan sågar gå rundt til fods, hvis du er mere til den aktive stil. Og hvis du rejser med bus til Berlin, så slipper du for den lange kø på motorvejen, men kan i stedet læne dig tilbage på hele rejsen derned. Du kan kigge ud ad vinduerne og nyde det flotte landskab, imens kilometerne bliver lagt bag dig, uden at du selv skal trykke på speederen, holde øje med de andre bilister eller tanke bilen op.

Hvad skal du opleve i Berlin?

Ikke alene byder Berlin på mange spændende madoplevelser, her kan du lave din egen chokolade, spise lækre burgers eller nyde en tysk kebab. Alt det og meget mere finder du på et bredt udvalg af forskellige cafeer og spisesteder i Berlin. Din buschauffør kan helt sikkert vise dig i den rigtige retning, hvis du mangler en god anbefaling eller to til, hvor du skal spise godt i Berlin. Når du er mæt, kan du begive dig omkring i den store tyske by – her er mange spændende oplevelser, hvor du kan blive inspireret af den spændende kultur, den interessante historie og de mange små museer. Og det bedste af det hele er, at du er kommet hertil med bus, så du skal ikke tænke på parkering af din bil. Så hvad med at booke din næste busrejse til Berlin allerede i dag?