Surferhits og ‘Good Vibrations’ i Blokhus

Koncerten med Bootleg Beach Boys starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 vil der være musikalsk underholdning på torvet i Blokhus, når det populære band Petrols indleder festlighederne. Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Surferhits og ‘Good Vibrations’ i Blokhus

Torsdag den 11. juli fortsætter de populære sommerkoncerter i Blokhus, når Bootleg Beach Boys tager publikum med tilbage til 1960’erne med kæmpehits som “Surfin’ USA”, “Good Vibrations” og “California Girls”.

Publikum kan se frem til en fantastisk aften fyldt med californisk strandstemning og fællessang, når de fem charmerende gutter fra Irland optræder med Beach Boys’ største hits. Bootleg Beach Boys spillede i Blokhus for to år siden til Sankt Hans på stranden, hvor de skabte en kæmpe strandfest, så der var ingen tvivl hos arrangørerne om, at de irske drenge bare skulle tilbage til Blokhus.

Bootleg Beach Boys tager publikum tilbage til de glade 60ére i Blokhus d. 11. juli. Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Petrols fyrer op under publikum

Koncerten med Bootleg Beach Boys starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 vil der være musikalsk underholdning på torvet, når det populære band Petrols indleder festlighederne. Partybandet Petrols er efterhånden blevet en fast del af koncertprogrammet i Blokhus, og med et enormt repertoire af danske og udenlandske pophits, vil der være noget for enhver smag, når Petrols igen fyrer godt op under festlighederne i Blokhus.

Støt koncerterne – så bliver vi så glade

Som noget nyt kan der ved indgangen købes et støttemærke for kr. 50,-. Indtægterne går ubeskåret til de mange udgifter forbundet med afholdelse af de populære koncerter.

“Vi vil gerne takke publikum for deres positive modtagelse af salget af støttemærker ved indgangen. Vi er enormt taknemmelige for den opbakning, vi oplevede i torsdags i forbindelse med den første koncert, hvor rigtig mange valgte at støtte koncerterne, så vi også fremover kan afholde de populære arrangementer. Det er ingen hemmelighed, at alting bliver dyrere, så publikums støtte lander på et tørt sted,” afslutter Jannie Ratke, eventansvarlig.

Desuden opfordrer arrangørerne til, at man undlader at medbringe egne drikkevarer og i stedet køber drikkevarer i barerne på pladsen.


En særlig tak

Erhvervsforeningen Destination Blokhus takker det lokale erhvervsliv, Sparekassen Danmark Fonden Hvetbo, Feriepartner Oplevelsespulje, Sol og Strand Puljen, Norlys Vækstpulje, Blokhus Grundejerforening, Jammerbugt Kommune og det uundværlige frivilligkorps Team Blokhus, som igen i år står klar ved hanerne og rundt på koncertpladsen under alle koncerter.