Succesfuld fernisering ved Tranum Strand

Martin Spang Olsen Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Succesfuld fernisering ved Tranum Strand

Lørdag deltog 71 personer i sæsonåbning og en rigtig fin fernisering på Tranum Strandgård Kunst- & Kulturcenter, hvor hovedkunstneren Martin Spang Olsen medvirkede med en fin tale og mere end 60 fantastiske billeder. Hans mor, næsten 90 årige Nulle Øigaard, deltager ligeledes på udstillingen med en lang række spændende tekstilbilleder.
Arthur Nielsen fra Fjerritslev dannede lydkulissen med skøn harmonika musik.

Martin Spang Olsen er opvokset i en kunstner familie og er søn af Ib Spang Olsen og Nulle Øigaard. Han er multikunstner arbejder bl.a. som musiker, filmproducent, stunt, forfatter, foredragsholder – og ikke mindst som billedkunstner.

Som bestyrelsesforperson  Dorte Scheuer sagde efter åbningen: ” Overvejer man ny kunst på væggene der hjemme eller i sin virksomhed, er der virkelig noget at komme efter i denne udstilling.”

Udstillingen kan ses hele påsken og i weekenderne frem til 28. april, kun afbrudt af to gallerikoncerter med henholdsvis Pia Munch & Lili Olesen der spiller nyere klassisk musik med et twist af jazzede rytmer og new age på onsdag den 27. marts og med den palæstinensiske percussionist og fortæller Simona Abdallah onsdag den 17. april.

Se mere og hele programmet for sommerhalvårets aktiviteter på https://tranumstrandgaard.dk

Foto: Privat

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn