Stor økonomisk gevinst: Sommerhusejere indkasserer over 30 procent mere i huslejeindtægt end i 2019

DanCenter
Foto: DanCenter
Print Friendly, PDF & Email


Stor økonomisk gevinst: Sommerhusejere indkasserer over 30 procent mere i huslejeindtægt end i 2019

Der kan være gode penge at tjene, hvis man som sommerhusejer går med tanken om at udleje sit sommerhus gennem et udlejningsbureau. På blot tre år har et af landets førende udlejningsbureauer, DanCenter, oplevet, at den gennemsnitlige huslejeindtægt blandt deres kunder er steget med 33 procent, hvilket blandt andet skyldes en ekstraordinær stor efterspørgsel de seneste år samt en dynamisk prissætning.


Sommerhusferie er populært som aldrig før, og efterspørgslen overstiger mange steder kapaciteten – særligt i højsæsonen, hvor danske og udenlandske gæster de seneste år er strømmet til landets sommerhuse. Beregninger fra en af landets førende sommerhusudlejere, DanCenter, viser for eksempel, at 87 procent af bureauets danske husejere i gennemsnit har oplevet en stigning på 33 procent i deres årlige lejeindtægter siden 2019, hvor DanCenter blev en del af OYO Vacation Homes.

 
– Hos DanCenter er det kernen i vores forretning at tilbyde den bedste husejeroplevelse. Med vores platform gør vi det muligt for husejere at maksimere deres lejeindtægt ved hjælp af de nødvendige teknologier og produktfunktioner – også i udfordrende tider som under pandemien. I løbet af de sidste år er vi nået langt, og vi er meget tilfredse med den stigning i omsætning, vi oplever i dag, sammenlignet med i 2019, fortæller Thomas Gringer, som er Head of Homeowner Service Scandinavia hos DanCenter, og fortsætter:

– Den positive udvikling har utvivlsomt være mulig takket være vores dynamiske prismodel, som øger efterspørgslen ved hjælp af en kombination af historiske data, internetforskning, analyser samt markeds- og konkurrentdata. Derudover er faktorer som en stærk, direkte efterspørgselskanal samt et solidt distributionsnetværk med mere end 2.000 lokale og globale rejsebureauer og bookingportaler med til at sikre den højeste efterspørgsel for vores husejere, lyder det afslutningsvis fra Thomas Gringer.

Hos DanCenter råder man i øjeblikket over 7.246 sommerhuse i Danmark.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn