Stor medaljehøst til Aabysvømmere ved stævne i Hjallerup

Svømmere til stævne i Hjallerup. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Stor medaljehøst til Aabysvømmere ved stævne i Hjallerup

16 svømmere drog i weekenden d. 10.-11. februar 2024 forventningsfulde af sted til Vendsyssel Cup i Hjallerup Svømmehal. Årets første weekendstævne med overnatning ventede – og med mange nye svømmere til et af deres første større stævner.

Det gik over al forventning og masser af pokaler og medaljer kom med hjem til Aabybro Svømmeklub.
Der blev vist rigtig god svømning og det blev til 6 guldmedaljer, 17 sølvmedaljer og 6 bronzemedaljer foruden at svømmere i halvdelen af starterne satte nye personlige rekorder.

– Vores svømmere er nu i alderen fra 10-16 år, nogle meget erfarne og nyligt hjemkommet fra DM, mens det for andre var deres første ”rigtige” weekendstævne. Dejligt var det, at mange af medaljerne blev hentet hjem i ”holdcap”, hvor svømmerne svømmer 4 på holdet og skal yde deres bedste i at samarbejde med hinanden og være taktiske. Her fik både de ældre og de yngre svømmere succes på deres helt egne hold og også de, der blev blandet i aldersgrupperne, fortæller Marianne Rom fra svømmeklubben.

Alt i alt et super stævne, hvor cheftræner Stefan Stenberg Sørensen og træner Simon Andersen holdt styr på tropperne flankeret af vores holdledere, som sørgede godt for svømmerne. Uden mad og drikke…..

Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat

Nu venter Hjallerup og svømmebassinet på svømmerne igen til ”24 timer i Hjallerup” d. 17.-18.2. 24 hvor der svømmes i 24 timer til fordel for Julemærkehjemmet i Hobro. Et festligt arrangement, hvor Aabybro Svømmeklub har hele 21 deltagende svømmere i bassinet !!

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn