Stor Jammerbugt satsning på karrieremessen i 2019

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Når Karrieremessen i Aalborg skydes i gang den 5. marts bliver det med Jammerbugten som en af de helt store spillere. Sammen med fire private virksomheder deltager Jammerbugt Kommune og Vækst Jammerbugt i år på messen på en dobbelt så stor stand som tidligere, nemlig én stor fælles Jammerbugt stand hvor dagsordenen ganske enkelt er at profilere Jammerbugtens private erhvervsliv og kommunen som attraktive arbejdspladser over for højtuddannede.

Den massive deltagelse på dette års Karrieremesse er et led i Jammerbugt Kommunes erhvervs,- og bosætnings strategi, der under navnet ”derfor Jammerbugt” og med afsæt i den varierede og specialiserede erhvervsstruktur, i tæt samspil med det private erhvervsliv har som målsætning at synliggøre Jammerbugten som en attraktiv erhvervskommune.

Karrieremessen er et af de meget konkrete eksempler på, at man via et privat/offentligt partnerskab kan løfte i fællesskab. På messen markedsfører vi nemlig Jammerbugt Kommune som et godt sted at bosætte sig samtidig med, at vi sammen med de private virksomheder fortæller, at Jammerbugten har et bredt og varieret erhvervsliv, der har brug for mange forskellige typer af kandidater, som står overfor at skulle gøre karriere. Netop dét at gøre karriere kan man med fordel gøre i Jammerbugten, hvor erhvervsstrukturen er så mangfoldig, fortæller borgmester Mogens Gade.

Private virksomheder deltager på messen

Fire private virksomheder udgør en stor del af Jammerbugt standen, og de repræsenterer tilsammen et bredt udsnit af det varierede og ikke mindst specialiserede erhvervsliv, der kendetegner Jammerbugten med blandt andet turismevirksomheder, produktionsvirksomheder og konsulentvirksomheder.

mySupply ApS er én af landets førende konsulentvirksomheder med produkter og ydelser inden for e-handel i offentligt og privat regi, integrationsopgaver, samhandel og udveksling af elektroniske forretningsdokumenter. mySupply har medvirket i udviklingen af den elektroniske faktura, og virksomheden har mange små og store virksomheder blandt referencerne.

Migatronic Automation konstruerer og leverer konkurrencedygtige svejseautomatiseringsløsninger med fokus på at øge kvaliteten og effektiviteten hos kunderne, som typisk er metalforarbejdende virksomheder i Europa og på udvalgte fjerne markeder. Migatronic Automation A/S er et datterselskab i Migatronic-koncernen, som er en af Europas førende inden for udvikling, produktion og salg af svejsemaskiner.

No Name Company leverer og producerer kasseterminaler til alle typer erhverv, herunder blandt andet detail, restaurationer og diskoteker. Virksomheden har et stærkt fokus på at levere produkter, der anvender de sidste nye teknologiske muligheder i kombination med et brugervenligt og elegant design, der passer ind i netop det miljø, produkterne skal anvendes. No Name Company tilbyder desuden systemer til kontantløs betaling, adgangskontrol, parkeringsløsninger mv samt integration til billetløsninger. No Name Company er en del af GODIK.

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og er et fyrtårn i Nordjysk turisme. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster, hvoraf 80 procent af disse er danske. Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser og er bl.a. kåret til top 3 blandt Europas bedste forlystelsespark fire år i træk (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015 & 2016) og Nordens bedste sommerland senest i 2018. Fårup Sommerlands vision er at være den forlystelsespark i Norden, der skaber de mest enestående oplevelser og minder for gæsterne.

Udover at skabe synlighed omkring og nye medarbejdere til de deltagelse virksomheder, så kommer Vækst Jammerbugt med specifikke ønsker og behov fra øvrige private virksomheder omkring studiejobs, praktikpladser, samarbejdsprojekter og ordinære jobs, der skal matches med nogle af de mere end 8000 studerende og dimitterende, der hvert år besøger messen.

Man kan møde alle repræsentanterne på Jammerbugt standen på Karrieremessen 2019 i Gigantium, Aalborg den 5. marts fra kl. 10.00 – 16.00, hvor også Borgmester Mogens Gade vil også være repræsenteret.