Stor donation giver stor oplevelse for plejehjemsbeboere

Museum for Papirkunst
Foto: Museum for Papirkunst

Stor donation giver stor oplevelse for plejehjemsbeboere

Plejehjemsbeboere i Region Nordjylland besøger Museum for Papirkunst i Blokhus

-- annonce ---

På baggrund af en donation fra den nordjyske fond Melsen Fonden inviterer Museum for Papirkunst beboere fra de nordjyske plejehjem indenfor til en oplevelsesrig dag i kunstens verden.

– Bookingerne vælter ind, og vi glæder os helt vildt til at give en helt særlig gruppe mennesker en helt særlig oplevelse. Tiltaget sker på baggrund af museets ønske om at styrke trivsel blandt de ældre efter en årrække, hvor
coronaepidemien har begrænset besøg, udflugter og social kontakt, fortæller direktør Museum for Papirkunst Jan Vejle og fortsætter:

-Med en donation på hele 681.462 kroner fra Melsen Fonden inviterer Museum for Papirkunst nordjyske plejehjemsbeboerne til en minderig oplevelse, hvor de ældre kan gå på opdagelse i papirkunstens verden. Hos Museum for Papirkunst har vi en vision om at skabe relevante oplevelser med plads til alle. Derfor betyder det også utrolig meget, at vi gennem donationen fra Melsen Fonden har mulighed for at gøre en forskel for rigtig mange mennesker.

Donationen skal dække transport til og fra museet, entré med rundvisning, kaffe og kage. Dagen afsluttes med, at hvert plejehjem får overrakt et papirklip til minde om turen, og en lille velsmagende overraskelse til hjemturen.

LÆS OGSÅ: Jammerbugt Kommune søger: Vagtplanlægger til Plejecenter Solbakken

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn