Stem på Brovst Rideklub til foreningsprisen

Foto: Brovst Rideklub
Print Friendly, PDF & Email


Stem på Brovst Rideklub til foreningsprisen

Brovst Rideklub er en veldrevet klub, som gør en virkelig stor indsats for især børn og unge. Klubben samler mange børn og unge, på tværs af alder, i et læringsrigt miljø, hvor de lærer at omgås heste, ride og hvor der er plads til alle niveauer i et rummeligt miljø. Klubbens frivillige gør en stor indsats for at binde sine unge medlemmer socialt sammen ved bl.a. sociale arrangementer, teoretiske kurser og en årlig tilbagevendende sommer ridelejr.


Brovst Rideklub er en aktiv del af lokalsamfundet og har de seneste 2 år deltaget aktivt sammen med 5 andre foreninger i at få familier ud at være aktive sammen på tværs af sportsgrene. Konceptet hedder Aktive Familier og er et gratis initiativ, som drives af lokale kræfter.

Kæpheste aktiviteter er blevet meget populært i Danmark og Brovst Rideklub er gået forrest i det nordjyske med at etablere kæphest træning og stævner. Klubben har frivilligt være ude at hjælpe andre nordjyske rideklubber i gang med opstart af kæphest aktiviteter. En aktivitet som har mange fordele for klubben og medlemmerne. For de yngre medlemmer (op til 16 år) er det rigtig sund og god motion, motorisk træning, masser af socialt samvær, og indlæring af de dressurprogrammer som rides på “rigtig” hest. Nogle laver sine egne kæpheste, så kreativiteten er også i spil. Der er mange medlemmer fra andre klubber i det nordjyske, som valfarter til Brovst Rideklub for at deltage, da det er de færrest rideklubber i området, som tilbyder kæphest aktiviteter. Kæphest er som noget forholdsvist nyt blevet en aktivitet under Dansk Ride Forbund.

Nomineret af: Merete Strandberg

Du kan stemme på Brovst Rideklub på dette link: 

https://foreningspris.dk/nomineringer/brovst-rideklub/

Du kan stemme hver dag til og med fredag den 3. februar 2023 kl. 12.00.

LÆS OGSÅ: Bryd de dårlige vaner sammen med andre og LOF Jammerbugt

Om Foreningsprisen

Nordjyske Banks foreningspris er hele Nordjyllands pris – derfor kan alle i Nordjylland være med til at indstille og stemme. Du behøver ikke at være kunde i Nordjyske Bank for at deltage.

Se alle indstillingerne og giv din stemme til en forening, som du mener har gjort sig fortjent til Nordjyske Banks foreningspris.

Vinderne findes af en lokal dommerkomité, og fordeles til 3 forskellige foreninger i Nordjylland i løbet af marts måned.

De 10 foreninger, som får flest stemmer, går videre til behandling af dommerkomitéen sammen med 10 foreninger, som udvælges blandt alle indstillinger. Vinderne offentliggøres på Nordjyske Banks Facebook-side, når præmierne er uddelt.

Du kan stemme hver dag til og med fredag den 3. februar 2023 kl. 12.00.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn