Stem med både hjerte og forstand til kommunalvalget!

Vibeke Dalsgaard
Vibeke Dalsgaard

AF Vibeke Dalsgaard – Spidskandidat for Det Radikale Venstre – Jammerbugt

Stem med både hjerte og forstand til kommunalvalget!

På tirsdag har vi muligheden for at sammensætte det byråd, som skal styre Jammerbugt kommune gennem de næste 4 år. Husk at afgive din stemme. Nogen synes, at kommunalpolitik er kedeligt – det er det ikke! Det er det kommunale demokrati, som bestemmer allermest om vores daglige liv. Så det er vigtigt at vi alle er med til at præge kommunens styre. 

-- annonce ---


Når du stemmer, så gør det med både hjerte og forstand. Stem på den kandidat eller den liste, som du har tillid til. Brug også din forstand og stem derfor på et af de mindre partier, hvis det er hvor du oplever, at dine holdninger bedst bliver tilgodeset. Der er indgået gode valgforbund i kommunen, som har et tillidsfuldt samarbejde med hinanden. Det Radikale Venstre har valgforbund med Det konservative Folkeparti, Kristendemokraterne og Lokallisten og vi mødes jævnligt – også mellem valgene. Ingen stemmer går derfor til spilde og alle røster bliver hørt helt ind i det nye byråd. 

Hvis du ønsker et bedre demokrati og mere borgerinddragelse er vejen ofte via kommunens mindre partier. Flere partier i byrådet giver en mere åben debat. 

Det Radikale Venstre vil til stadighed arbejde for at inddrage borgerne både tidligere og mere. 

Sæt derfor kryds ved liste B eller stem på en af listerne i valgforbundet. Husk at afgive din stemme på tirsdag. 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn