Stærkt årsregnskab hos rådgivningsvirksomheden LandboNord

Adm. direktør i LandboNord Uffe Bertelsen
Print Friendly, PDF & Email

Årsregnskab: I 2019 opnåede rådgivningsvirksomheden LandboNord et stærkt overskud på 7,1 mio. kr før skat og 6,7 mio. kr efter skat. I 2018 opnåede LandboNord et overskud på 6,2 mio. kr. Et overskud som igen i år kommer medlemmerne til gode.

Der udloddes således hele 5,5 mio. kr i medlemsbonus, direkte udbetalt til landmændene – samtidig med, at LandboNord støtter organisationen Danske Vandløb med 100.000 kr kontant.


2019 blev et godt år for LandboNord. Visionen om at være digitalt førende på løsninger til landbrugsvirksomheder blev cementeret og udbygget – samtidig med at aktivitetsniveauet forblev højt. Bundlinjen viser et overskud på 7,1 mio. kr før skat mod et overskud på 6,2 mio. kr i 2018.

  • Vi er lykkedes med mange af de investeringer i ny teknologi og specialiserede medarbejdere, som vores kunder efterspørger. Behovet for professionel fagrådgivning er stort, og vores mission er at gøre det overskueligt for vores kunder at træffe de rigtige beslutninger for deres virksomheder. Det bør altid være en fordel at vælge LandboNord, siger adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

5,5 mio. kr udbetales direkte til medlemmerne

LandboNord er på en og samme tid en rådgivningsvirksomhed og en forening. Foreningens medlemmer ejer rådgivningsvirksomheden LandboNord, og i år går hele 5,5 mio. kr., hovedparten af årets samlede overskud, igen tilbage til ejerne i form af 1.000 kr i medlemsrabat pr. aktivt medlem af LandboNord. Derudover får det enkelte medlem en omsætningsbestemt rabat opgjort på baggrund af den enkeltes samhandel med LandboNord. Men bestyrelsen i LandboNord har i år også valgt at donere 100.000 kroner til foreningen Danske Vandløb.

  • Vi er utrolig glade for, at vi igen i år kan give medlemmerne en kontant fordel af at være en del af LandboNord. Over en årrække har vi nu udloddet knap 40 mio. kr direkte til vores medlemmer. I år har vi også valgt at donere 100.000 kr til Danske Vandløb, som gør en stor fælles indsats mod ødelæggende oversvømmelser af by- og landbrugsområder. Vi bliver nødt til at fremtidssikre vores vandløb bedre, end der er lagt op til i dag, siger formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling.

Forventninger til 2020

Adm. direktør Uffe Bertelsen har forventninger til at opretholde et højt aktivitetsniveau i rådgivningsvirksomheden i 2020. Der vil blandt andet blive investeret markant i digitale løsninger, rekrutteret flere specialister og så vil der også blive etableret nye servicefunktioner i LandboNord.

  • Vi opererer i et konkurrencepræget marked, hvor vi hele tiden har fokus på at levere målbare resultater, som gør en forskel ude hos vores kunder. Vi er rustet til den konkurrence i 2020, og jeg er sikker på, at vores position som førende på markedet, vil være en fordel, når året er omme, siger Uffe Bertelsen.