Sparekassen Danmark forlænger samarbejdet med Aabybro HK

Foto: HK Aabybro
Print Friendly, PDF & Email


Sparekassen Danmark forlænger samarbejdet med Aabybro HK

Sæson 2022/23 er skudt i gang. I den forbindelse har Aabybro HK forlænget hovedsponsorsamarbejdet med Sparekassen Danmark frem til 2024.


– Vi er stolte og glade for, at Sparekassen Danmark ser værdi i at støtte op om det frivillige arbejde i Aabybro HK. Og på den måde bidrager til at aktivere børn og unge indenfor håndbold i Aabybro og omegn.“Uden Sparekassen Danmark ville Aabybro HK ikke kunne fungere på det niveau, vi gør med fokus på både bredde og elite samt Trille Trolle håndbold for de mindste og ikke mindst Lykkeliga,”udtaler bestyrelsen fra Aabybro HK.

Sparekassen Danmark har sammen med Nybolig Aabybro bl.a. bidraget til, at alle håndboldspillere, trænere og ledere i Aabybro HK igen i år har fået flotte ens klubtrøjer.“ Det er en del af sparekassens DNA at støtte op om de lokale ildsjæle og foreninger som Aabybro HK, der er med til at gøre de små samfund til gode steder at bo – til gavn og glæde for bådeborgerne og sparekassen selv,” siger Kenneth Haggren, som er afdelingsdirektør i Sparekassen Danmark. “Aabybro HK gør en stor og vigtig indsats for børn og unge i Aabybro og omegn, og deter vi stolte af at kunne bidrage til.”

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn