Slentrende samtalesalon om FN’s verdensmål

Foto: Bitten Holmsgaard
Print Friendly, PDF & Email

Slentrende samtalesalon om FN’s verdensmål

Gå en tur og få nyt håb, inspiration og indsigt i berigende samtale med nogle, du allerede kender eller nye og interessante mennesker.

FNs 17 verdensmål er idealistiske, noble og måske lidt svære at forholde sig til. Men hvis du snører skoene og tager med på denne slentrende samtalesalon, får du serveret en række gode historier om ildsjæle, forskere og iværksættere, som er lykkedes med at skabe positiv forandring på nogle af de 17 områder.

Guide og samtalestarter på turen er Bitten Holmsgaard, som har firmaet, Stedkender. Hun er uddannet journalist, og de seneste 18 år har hun arbejdet professionelt med historiefortælling som foredragsholder, rejseleder i udlandet og lokalguide blandt andet her i Jammerbugten.
Har du også oplevet, hvordan det at gå side om side ofte fører til langt bedre samtaler, end når I sidder omkring et bord?

Det har Bitten. Derfor flytter hun samtalesalonen ud under åben himmel, hvor vi samtaler, mens vi går. På baggrund af de gode eksempler sætter hun gang i spændende samtaler, der gør dig klogere på både dig selv, verden og mulige løsninger på dens problemer.

Turen er på 2,5-3,5 km og foregår i Tranum Klitplantage. Mødested er Overklitten Sø p-plads på Rødhusvej.

Ruten er ret flad, men stierne er ujævne, og der kan være rødder, der stikker op af jorden. Der kan også være mudret og vandpytter, afhængig af vejret. Så klæd dig på efter vejret

Sted: Tranum Klitplantage
Mødested: Overklitten Sø p-plads på Rødhusvej
Tid: Torsdag d. 25. april kl. 10-12

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn