Shu-Bi or not Shu-Bi i Aabybro

Pressebillede
Print Friendly, PDF & Email

Fredag 13. marts kl. 20.00
Efter en forrygende koncertoplevelse tilbage i 2017, hvor Shubberne sidst besøgte kulturcenteret i Aabybro, byder de igen i på fredag velkommen indenfor til de tre originale shubb’er og Co, der bare ikke kan holde op med at spille det gamle Shu-bi-dua guld.

Det er Bosse Hall Christensen, der var med til at grundlægge bandet og med sit karakteristiske trommespil og finurlige tekstunivers prægede de gyldne år.
Claus Asmussen, der med sit gudsbenådede guitarspil berigede bandets pladeindspilninger gennem alle årene samt Willy Pedersen, der med sit særligt svingene keyboardspil og kompositoriske evner gjorde sit til at højne guldalderperioden.


De tre, sammen med de to blændende rockmusikere Karsten Lagermann (voc) og John Sørensen (bas), danner kardinalpunktet i Shu-bi or not Shu-bi, og spiller denne aften alle de elskede hits med samme autenticitet, som de blev indspillet

Med deres spektakulære Shu-bi-dua show, efterlades publikum i begejstring hver gang.
”Det er som at blive ført tilbage til dengang”, siger de bagefter.

Vi har næsten udsolgt til koncerten, men der er stadigt enkelte billetter tilbage til de hurtige, oplyser koncertansvarlig Mads Mølgaard. Entrébilletter kan købes online via www.kec-jammerbugt.dk