Velbesøgt forårsmesse i Thorup-Klim Hallen

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

I weekenden blev den 17. udgave af Forårsmessen i Thorup-Klim Hallen afholdt. På messen var der i år 38 udstillere, som fik besøg af omkring 1.800 gæster, hvilket er nogenlunde samme besøgsantal som sidste år.

På messen var der masser af aktiviteter samt flere konkurrencer såsom ’Jammerbugtens bedste kage’, som blev vundet af Anne Mette Nielsen fra Aggersund. Vinderen af ’Messens flotteste stand’ blev vundet af Klim Friskole. Med i dommerpanelet var blandt anden Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) samt Borgmester Mogens Gade (V).


Overskud deles af arrangerende støtteforeninger
Forårsmessen har stor betydning for lokalområdets virksomheder og foreningsliv. Messen arrangeres således af støtteforeningerne til Thorup-Klim Boldklub og Thorup-Klim Ungdoms- og Gymnastikforening, og de to støtteforeninger kan se frem til at dele overskuddet. De seneste gange har forårsmessen givet et overskud på mellem 80.000 – 100.000 DKK, og det forventes at være nogenlunde det samme i år, fortæller messekoordinater Henrik Agesen.

Henrik Agesen kan derudover fortælle, at der i gennemsnit er 9 ud af 10 af årets udstillere, som gennem evalueringsskemaer har tilkendegivet, at de er klar til at deltage igen næste gang.