Sead Gavranovic klar til endnu et år i blåt

Sead Gavranovic
Sead Gavranovic Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC og Sead Gavranovic forlænger på ny et godt og efterhånden langvarigt samarbejde. Det sker ovenpå et efterår, hvor den kreative offensivspiller har understreget sin status som en af profilerne i 2. division.

– Sead og jeg har arbejdet sammen i rigtig mange år og han er en topspiller i 2. division. Sead er en fantastisk kreativ kraft på vores hold og har lavet masser af mål og assists her i efteråret, hvor han har været virkelig god. Derudover er Sead ekstremt dygtig til træning, hvor han stiller krav til sig selv og til de andre, så han er med til at skubbe os i den rigtige retning på træningsbanen. Samtidig er Sead en rutineret spiller, som har spillet i klubben i rigtig mange år efterhånden, men stadig med masser af sult og vilje. Sead er en nøglespiller for os og det er derfor en vigtig brik, der er faldet på plads her, fortæller cheftræner Bo Zinck, med blikket rettet mod et spændende fodboldforår 2021, hvor holdet kæmper med i den absolutte top.


Sead, der sammen med familien for nyligt har slået sig ned i Halvrimmen, trives i Jammerbugten, og han ser derfor frem til at være en del af de blåblusede i det nye år også.

– Mine overvejelser har egentlig ikke været så store. Jeg trives i Jammerbugt FC og nyder at være i klubben og spille på holdet. Det passer også rigtig godt med mit familieliv lige nu, så der var bestemt ingen grund til ikke at forlænge, siger den kreative offensivspiller, som med stor spænding ser frem mod det nye fodboldår, hvor holdets positive udvikling forhåbentlig kan fortsætte.

– Det har været et utroligt godt år for os, hvor vi virkelig har fået bygget noget på. Vi har været inde i en voldsom positiv udvikling som hold. Derfor kan man med vores position kun glæde sig til at komme i gang igen, og forhåbentlig bygge endnu mere på fremadrettet. Og så må vi se, hvor det fører os hen. Jeg ser rigtigt meget frem til de næste seks måneder, som bliver utroligt spændende.

Sead Gavranovic og det øvrige Jammerbugt FC mandskab er gået på fodboldpause for vinteren, men er klar til at snøre støvlerne igen allerede i første uge af 2021, hvor forberedelserne til det spændende fodboldforår sættes i gang.