Sådan skabes den perfekte polterabend

Print Friendly, PDF & Email

En polterabend skal være en dag, som du aldrig glemmer. Dette gælder også, når du skal arrangere en god vens polterabend. Med god planlægning og kreativitet kan du nemlig skabe en dag, som bliver uforglemmelig for alle.

En polterabend kan se ud på mange forskellige måder, og der er som sådan ikke nogen gylden regel for, hvordan du planlægger den perfekte polterabend. Det er dog vigtigt, at den planlagte polterabend tager udgangspunkt i den person, som skal fejres. Det er jo trods alt denne persons dag, der skal være i centrum. I de følgende to afsnit af denne artikel får du et par tips og tricks til, hvordan den perfekte polterabend kan skabes.

Gør dagen personlig

Den perfekte polterabend er skræddersyet til den person, som skal fejres. Det nytter derfor ikke noget, at I tager på stadion og drikker jer i hegnet, hvis personen slet ikke er fodboldinteresseret. Tag derfor udgangspunkt i nogle aktiviteter, som din ven er glad for. Dette gælder også, når I skal spise og drikke.

Det virker måske som små ting, men det vil med garanti få din ven til at føle sig værdsat, hvis både måltider og drikkevarer tager udgangspunkt i personens præferencer. Dette gælder også kostumet.

Lav et tema for dagen med udklædning

En god polterabend har krav på et sjovt kostume, som på bedste vis skaber opmærksomhed omkring din vens polterabend. I kan f.eks. vælge at have et tema for dagen, som f.eks. riddere, oktoberfest eller julemænd. Der er masser af kostumer at vælge imellem, så I kan helt sikkert finde noget, som kan give dagen det helt rigtige tema. Kostumer kan være med til at rykke alle lidt ud af deres komfortzone og gøre dagen endnu sjovere. I kan købe geniale kostumer på nettet.

Vælg de rigtige aktiviteter

De rigtige aktiviteter er afgørende for, at dagen bliver en succes. Og her er det egentlig kun fantasien, der sætter grænser. I kan eksempelvis starte dagen med en god morgenmad sammen. Det kan være på en brunchcafé eller hjemme hos én af jer. Her er det vigtigt, at I alle får lagt en god bund, inden I går i gang med alkoholen.

Efter en god morgenmad er I klar til aktiviteter, og det kan være alt fra gokart, bowling, minigolf, biograftur og tennis til computerspil og cykelture. Her er det som sagt kun fantasien, der sætter grænser. Efter aktiviteterne kan I spise aftensmad sammen og eventuelt slutte aftenen med en bytur.