Prisfastsættelse: Ingstrup, Biersted, Saltum og Brovst bliver billigere

Borgmester Mogens Gade
Borgmester Mogens Christen Gade. Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Prisfastsættelse: Ingstrup, Biersted, Saltum og Brovst bliver billigere

Én gang årligt fastsætter Kommunalbestyrelsen udbudspriserne for boliggrunde og erhvervsgrunde. I år er priserne generelt set blevet fastholdt, hvor de var. Dog har Kommunalbestyrelsen besluttet at sænke prisen nogle steder.

Prisfald i Ingstrup, Biersted, Saltum og Brovst
”Kommunalbestyrelsen har vurderet, at udbudspriserne på kommunens parcelhusgrunde generelt er passende, som de er. Men vi sænker udbudsprisen på nogle af de grunde, vi har i udbud. F.eks. i Ingstrup, hvor vi kan se, at en ny pris matcher den nuværende markedspris bedre”, forklarer Borgmester Mogens Christen Gade.

Det betyder, at:

  • Kommunens to parcelhusgrunde på Præstegårdsvej i Ingstrup nu bliver udbudt til en minimumspris på 275.000 kr. pr. stk. i stedet for 325.000 kr., 
  • den sidste ledige grund på Elbæksmindevej i Biersted nu bliver udbudt til 400 kr. pr. m2 frem for 495 kr. pr. m2., 
  • de resterende grunde på Højbogaardsvej i Saltum nu udbydes til 250 kr. pr. m2 i stedet for 325 kr. pr. m2, og
  • de resterende grunde på Vesterbjergvej i Brovst nu udbydes til 300 kr. pr. m2 i stedet for 400 kr. pr. m2.

Ud over grundene i Ingstrup, Biersted, Saltum og Brovst har Jammerbugt Kommune parcelhusgrunde til salg bredt rundt om i kommunen, bl.a. i Skovsgård, Fjerritslev, Moseby, Pandrup, Kaas og Aabybro.

Erhvervsgrunde
Jammerbugt Kommune har p.t. erhvervsgrunde til salg i alle kommunens fire største byer; Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro. Kommunalbestyrelsen besluttede tilbage i 2007, at der skulle være en ens pris på erhvervsjord i kommunen. Prisen er på 40 kr. pr. m2 ekskl. moms og tilslutningsbidrag. Denne pris har Kommunalbestyrelsen besluttet at fastholde. Arealer i Aabybro udbydes dog til højere priser. Her er der udbudt erhvervsjord i prisintervallet 200-320 kr. pr. m2.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn