Pool Party i Aabybro Svømmeklub forløb sjovt og sikkert for 100 festglade børn

Fredag d. 13. oktober afholdt Aabybro Svømmeklub pool party for 100 glade børn.  Foto: Aabybro Svømmeklub
Print Friendly, PDF & Email

Pool Party i Aabybro Svømmeklub forløb sjovt og sikkert for 100 festglade børn

Fredag d. 13. oktober afholdt Aabybro Svømmeklub pool party for 100 glade børn. 

Pool Party var delt op i to hold. Først festede 40 børn i alderen 4-7 år. Efter de havde spist pizza og været i svømmehallen, hoppede der 60 8-13-årige børn i pizzabuffet og derefter i svømmehallen.

Aabybro Svømmeklub har de seneste år afholdt en kæmpe svømmefest, som hedder Pool Party. Festen starter med en pizza buffet og derefter fortsættes der inde i svømmehallen med discolys og DJ. Stemningen er høj og der bliver danset både i vand og på kanten. Festen er delt op i 2 hold, hvor den første fest er for de yngste børn, de fester fra kl. 17.00-19.00. Derefter er det børnene, der er mellem 8 og 13 år, som fester videre til kl. 21.00

Til denne Pool Party var der halloween-tema. Så der var pyntet op med skelet, græskar, spøgelser samt meget mere. Børnene dansede til skelet dans ved den opstillede storskærm. Her kunne de hoppe op af vandet og få pusten til snacks og dans på kanten. 

En kæmpe tak!

For at kunne afholde sådan et arrangement, kræves der 25 frivillige. Arrangørerne vil gerne takke alle de frivillige for at skabe en god, sikker og sjov fest for de 100 festglade børn. 

Aabybro Svømmeklub går meget op i sikkerheden. Og netop derfor var det vigtigt med en masse øjne på bassinet, samt livredder til at sikre, at sikkerheden var i top. Det uddyber Rasmus Grøn ”Det er vigtigt for os, at sikkerheden er på plads, derfor har vi flere livreddere for at sikre vandet, og derudover er de frivillige også med til at skabe tryghed og sikkerhed ved at være med i vandet og på kanten”.

LÆS OGSÅ: Knæk Cancer Løbet Aabybro 2023 løber snart af stablen

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn