Pladeaktuelle Signe Svendsen indleder band-turne i Aabybro

Ginne Marker og Signe Svendsen
Print Friendly, PDF & Email

Support: Ginne Marker
Torsdag 6. februar kl. 20.00

SIGNE SVENDSEN udgav sit 4. album, ‘Det Forlyder’ i fredags, og nu kan hemmeligheden vist ikke bevares længere for det helt store publikum: Den fynske sangskriver synger med sit eget næb og med en så personlig, poetisk sprogtone, der gør hende til en sjælden fugl blandt sangskrivere.


Uden at have leflet for noget eller nogen har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på ‘Det Forlyder’, har hun nu kreeret sin egen niche i dansk musik.

På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer.

Allerede nu på torsdag 6. februar indleder SIGNE SVENDSEN sin forårs tour på Jammerbugt Kulturcenter med sit skønne band; Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Mads Andersen (Marie Key, Alberte). Disse mennesker er musikere ind til benet med en utrolig evne til at give sangene det helt særlige præg, der får dem til at lette.

” Jeg har været meget ude solo, altså alene på scenen, så jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle på turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den nye plade og en kæmpe lyst til at give folk en nærværende og intens oplevelse” udtaler Signe Svendsen.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende på verden omkring os.

Vi er desuden så heldige, at Signe har inviteret et af de mest lysende talenter på den danske musikscene, Ginne Marker, med rundt som support på turneen. At møde et så rent og modent talent som Ginne Marker er uhørt sjældent. Denne 24-årige Aalborgensiske guitarist/singer/songwriter er en fremragende guitarist, en højt udviklet sangskriver og en sanger med en smuk og udtryksfuld stemme, der formidler dybe følelser på en stille, intens og rørende vis.

Vi har næsten udsolgt til koncerten, men der er stadigt enkelte billetter tilbage til de hurtige, oplyser koncertansvarlig Mads Mølgaard. Entrébilletter kan købes online via www.kec-jammerbugt.dk