Per Halsboe-Larsens jubilæum bliver fejret

Foto: Jammerbugt.dk
Print Friendly, PDF & Email

I januar 2019 havde kommunalpolitiker Per Halsboe-Larsen 25-års jubilæum. Det fejrer Jammerbugt Kommune fredag 1. marts ved en reception på Rådhuset i Aabybro.

I 25 år har Per Halsboe-Larsen været i kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet. Først i den daværende Fjerritslev Kommune, og siden kommunesammenlægningen i 2007 i Jammerbugt Kommune.

På kommunalbestyrelsesmødet i januar holdt de politiske kolleger en mindre fejring af Per Halsboe-Larsen.

Fredag 1. marts kl. 11.30-14.30 inviterer Jammerbugt Kommune til officiel fejring af jubilaren på Rådhuset i Aabybro.

Per Halsboe-Larsens lange politiske karriere vider om et stort engagement – både i samfundet generelt og i Jammerbugten specifikt.

Under kommunesammenlægningen i 2006, var Per Halsboe-Larsen medlem af Sammenlægningsudvalget. Og siden 2007 har han været medlem af Økonomiudvalget, mens han frem til 2009 også var medlem af Beskæftigelsesudvalget. Fra 2010 og syv år frem var Per Halsboe-Larsen næstformand i Social- og Sundhedsudvalget. I dag er han fortsat medlem af Social- og Sundhedsudvalget.

Ud over at have repræsenteret først Fjerritslev Kommune og siden Jammerbugt Kommune, har Per Halsboe-Larsen været aktiv som KL-delegeret, i Handicaprådet, Skatteankenævnet og mange andre nævn, råd og udvalg.

Per Halsboe-Larsen arbejder som lektor på Fjerritslev Gymnasium og er kandidat i tysk og idræt fra Odense Universitet. Privat er han gift med Aino, og samme har de tre børn.