”Vegas” kommer til Fjerritslev

Stine og Martin
Print Friendly, PDF & Email

Er du til god mad, hurtige jokes og flot show? Så kunne Dinner&RevySHOW 2019 godt være noget for dig. Showparret Stine & Martin, tager det bedste med fra deres tid i Tivoli Cabaret, Bakkens Hvile, Skagen Revyen og Cirkusbygningen i København.

Mens publikum nyder en tre retters menu, så ”popper” Stine og Martin op med indslag der kan være alt fra et revynummer til store musikmedleys, der er pakket ind i Las Vegas lys. Noget for alle og 5 stjerner fra Børsen.

“Vi går meget op i at showet er visuelt flot og at publikum får noget underholdning, som de kan grine af” udtaler Martin Knudsen. Han fortsætter “vi synes, at folk trænger til at grine, så den eneste dybe tallerken man støder på i vores show, det er allerhøjst den fra forretten”.

Netop deres humor har flere gange sikret dem 5 stjerner i blandt andet Børsen.

”I dag kan alle sidde hjemme og nyde deres store fladskærme med surroundsound, men det de ikke opleve der, det er nærværet, og det kommer publikum helt sikkert til, når vi med kærlig hånd tager fat i dem” griner Stine Bruun. Husk danseskoene. Når tre retter er indtaget og Dinner&RevySHOW´et er overstået, så har Iben og Søren (kroens ejere) sørget for, at der kan danses og festes videre.

Dato: 15. marts 2019 kl. 18.00 16. marts 2019 kl. 18.00 Adresse: Østergade 2 9690 Fjerritslev Billetbestilling: 9821 116