Per Halsboe-Larsens 25 års jubilæum.

Foto: Privat

Per Halsboe-Larsens 25 års jubilæum som socialdemokratisk byrådsmedlem blev fredag den 1. marts 2019 fejret ved en reception på rådhuset i Aabybro.

Udover de mange gæster der var mødt op for at ønske jubilaren tillykke, optrådte Venstre-gruppen med en sang på melodien “I en kælder sort som kul”.

-- annonce ---

Sangen var en hyldest til Per, der altid laver en sang til kommunens budgetseminar på netop denne melodi, og i dagens anledning var den krydret med tre spørgsmål, som jubilaren selvfølgelig kunne svare rigtigt på.

Om Per Halsboe-Larsen

Per Halsboe-Larsen er tidligere Lektor ved Fjerritslev Gymnasium. Gift med Aino, der er afdelingsleder i Familiecenteret i Jammerbugt Kommune.

Per har i 25 år været stærkt engageret i kommunalpolitik med 3 perioder i Fjerritslev Kommune og 2 i Jammerbugt. I flere omgange som viceborgmester, udvalgsformand og medlem af ØK. Per brænder for vores egn og vil arbejde for dens fortsatte udvikling.

Per Halsboe-Larsen hovedinteresser er kerneområderne børn, skole, ældreforsorg og kultur- og fritidsområdet.

I fritiden spiller han tennis (har afløst en aktiv håndboldkarriere), arrangerer koncerter i Musikcompagniet og nyder en god bog og socialt samvær med familie og venner.

Per Halsboe-Larsen fik ved valget i november 2017 572 personlige stemmer, og er dermed kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt i perioden 2018-2022. 

Per Halsboe-Larsen sidder som Kommunalbestyrelsesmedlem i følgende udvalg, råd og nævn:

Medlem af Økonomiudvalget

Medlem af Social- og Sundhedsudvalget