Per Halsboe-Larsens 25 års jubilæum.

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Per Halsboe-Larsens 25 års jubilæum som socialdemokratisk byrådsmedlem blev fredag den 1. marts 2019 fejret ved en reception på rådhuset i Aabybro.

Udover de mange gæster der var mødt op for at ønske jubilaren tillykke, optrådte Venstre-gruppen med en sang på melodien “I en kælder sort som kul”.

Sangen var en hyldest til Per, der altid laver en sang til kommunens budgetseminar på netop denne melodi, og i dagens anledning var den krydret med tre spørgsmål, som jubilaren selvfølgelig kunne svare rigtigt på.

Om Per Halsboe-Larsen

Per Halsboe-Larsen er tidligere Lektor ved Fjerritslev Gymnasium. Gift med Aino, der er afdelingsleder i Familiecenteret i Jammerbugt Kommune.

Per har i 25 år været stærkt engageret i kommunalpolitik med 3 perioder i Fjerritslev Kommune og 2 i Jammerbugt. I flere omgange som viceborgmester, udvalgsformand og medlem af ØK. Per brænder for vores egn og vil arbejde for dens fortsatte udvikling.

Per Halsboe-Larsen hovedinteresser er kerneområderne børn, skole, ældreforsorg og kultur- og fritidsområdet.

I fritiden spiller han tennis (har afløst en aktiv håndboldkarriere), arrangerer koncerter i Musikcompagniet og nyder en god bog og socialt samvær med familie og venner.

Per Halsboe-Larsen fik ved valget i november 2017 572 personlige stemmer, og er dermed kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt i perioden 2018-2022. 

Per Halsboe-Larsen sidder som Kommunalbestyrelsesmedlem i følgende udvalg, råd og nævn:

Medlem af Økonomiudvalget

Medlem af Social- og Sundhedsudvalget