Oliver Porsborg og Aabybro Bilpleje kan gøre din bil “næsten som ny” 

Oliver Porsborg Aabybro Bilpleje på Fristrupvej 15B i Aabybro. Foto: Jammerbugtposten.dk

Oliver Porsborg og Aabybro Bilpleje kan gøre din bil “næsten som ny” 

27-årig Oliver Porsborg overtog tilbage i marts måned Aabybro Bilpleje. Han skiftede jobbet i byggebranchen ud med livet som selvstændig og i en branche, der altid har interesseret ham.  

-- annonce ---

Bilbranchen og det at klargøre biler er Olivers store passion og da muligheden kom til ham  for at overtage Aabybro Bilpleje tidligere i år, skulle han ikke bruge lang tid på at tage beslutningen, om at forfølge sin drøm om at blive selvstændig i bilbranchen. Jammerbugtposten.dk besøgte forleden Aabybro Bilpleje for at se og høre mere om, hvordan Olivers første halve år er gået. 

  • Jeg har tidligere arbejdet som klargøringsmand og har altid nydt arbejdet og de resultater, der kan laves, når der kommer en bil ind, som trænger til en ordentlig omgang. Det kan jo virkelig være som dag og nat i forhold til hvad der bliver afleveret og hvilken bil kunden kan hente igen. Når vi har givet bilen en ordentlig kærlig omgang med håndkraft, poleringsmaskine og duft, er den som “næsten ny”, fortæller Oliver Porsgaard og tager telefonen op af lommen og viser os et par før og efter billeder.
Før og efter et besøg hos Aabybro Bilpleje. Foto: Privat
  • Det første halve år er gået fint. Flere og flere kunder finder vej til os og ofte fordi, at de har snakket med en bekendt, som har fået rengjort bilen, varebilen, autocamperen eller lastbilens førerhus hos os. Så det er rigtigt positivt og vores daglige åbningstid mandag til fredag mellem kl. 8-16 er også godt. Der er mange, som lige kommer forbi for at aftale en tid og det at de ikke kommer til en lukket dør, men kan komme til at tale med mig om deres bil, er også noget som mange sætter pris på. 

Udover Oliver er der 2 praktikanter på værkstedet, men Oliver drømmer om, at han med tiden kan få en lille håndfuld ansatte og udvide åbningstiden, så endnu flere biler i Brovst, Aabybro, Pandrup og resten af Jammerbugtens mange byer, kan få gjort deres biler “næsten som nye”. 

  • Vi vasker jo bilerne med håndkraft både inde og ude, så der ikke kommer vaskeridser og det er meget populært. Andre af vores produkter, der er populære, er vores poleringer, sæderens og dampvaskeri, hvor vi kommer ind i alle sprækker og “kroge”, ja, bilerne bliver faktisk så rene som nye, slutter Oliver og smiler. 

På det store skilt som pryder bagvæggen på værkstedet står, at der tilbydes forskellige pakker til forskellige priser. Du kan se priserne og evt. bestille tid på deres hjemmeside: aabybro-bilpleje.dk

Oliver Porsborg Aabybro Bilpleje på Fristrupvej 15B i Aabybro. Foto: Jammerbugtposten.dk

LÆS OGSÅ: Hærværk på parkeret bil