Ny sekretariatschef i Børne- og Familieforvaltningen i Jammerbugt

Palle Hansen
Palle Erik Hansen Foto: Lars Horn / Baghuset

Til august byder Jammerbugt Kommune velkommen til Palle Hansen, der er ansat som sekretariatschef i Børne- og Familieforvaltningen. Han har et bredt kendskab til sekretariatschefrollen og en solid ledelseserfaring.

Palle Hansen får det ledelsesmæssige ansvar i Børne- og Familieforvaltningens sekretariat, og dermed en central rolle i forvaltningen. Både i forhold til økonomi, personaleledelse, internt i forvaltningen og i det vigtige tværgående arbejde i kommunen, hvor han vil være et vigtigt bindeled mellem administrationen, politikere og borgere.

-- annonce ---

Børne- og Familieforvaltningen omfatter fagområderne; Skole- og Dagtilbud og Familie og Forebyggelse.

”Med Palle Hansen får vi en leder, som har indgående kendskab til jobbet som sekretariatschef, og han kender til de udviklings- og driftsopgaver, stillingen kræver. I rekrutteringen har det været vigtigt for os at få en kandidat, der har en tung erfaring med økonomi og personaleledelse, og kan begå sig politisk, og netop her har Palle god erfaring. Jeg ser frem til samarbejdet om at videreudvikle fagområderne under forvaltningen”, fortæller direktør for Børne- og Familieforvaltningen, Diana Lübbert Pedersen.

Jammerbugt Kommune er ikke ukendt for Palle Hansen. Inden kommunesammenlægningen var han ansat i Aabybro Kommune, og fortsatte i Jammerbugt Kommune. De seneste år har han blandt andet været chef for økonomiafdelingen i Brønderslev Kommune og faglig leder for økonomi og HR i plejeboligfunktionen i Aalborg Kommune.

Palle Hansen er 47 år og bor i Aars sammen med sin kæreste. Han er cand.mag. i samfundsfag og historie og har en Master i Public Governance.

Fritiden bruges blandt andet på udendørsliv i haven, skoven og ved stranden.