Nu kan du få leveret bøger fra biblioteket

Fjerritslev Bibliotek. Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Fra uge 17 tilbyder Jammerbugt Bibliotekerne at levere bogposer på din adresse. Biblioteket leverer en pose bøger, som er pakket efter dine ønsker.

“Vi disponerer p.t. kun over de bøger, som står på Jammerbugt Bibliotekernes hylder, derfor er det desværre ikke muligt at bestille konkrete titler, og det er heller ikke muligt at få skaffet bøger hjem fra andre afdelinger/ biblioteker. Til gengæld kan du ønske bøger i bestemte genrer,” skriver Jammerbugt Bibliotekerne på deres hjemmeside.


For at bestille en Bogpose to go skal du være oprettet som bruger på Jammerbugt Bibliotekerne.

Bøgerne i posen skal ikke afleveres, før Jammerbugt Bibliotekerne igen har åbent for offentligheden. Biblioteket har på forhånd sat en afleveringsdato, som ligger 6 uger frem.

Hvis du er studerende og har brug for materiale til en opgave, vil biblioteket kun i begrænset omfang kunne hjælpe dig, idet der som nævnt ikke er mulighed for at skaffe bøger fra andre biblioteker. I stedet henvises der til: www.biblioteksvagten.dk

Din ‘Bogpose to go’ sættes foran din dør, således at der ikke er fysisk kontakt mellem modtager og personale.

Jammerbugt Bibliotekerne følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om hygiejne og sikkerhed. Personalet spritter hænder af mellem hver pakning, og derudover afsprittes personalets arbejdsstationer jævnligt. Ved håndtering af bøger til poserne bærer personalet handsker.

Du kan bestille bøger via Jammerbugt Bibliotekernes hjemmeside ved at klikke her.