Nordjyllands Politi vil være synlige med kampklædt politi

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Nordjyllands Politi vil være synlige med kampklædt politi

Fire dage er sat af til træning, når reaktionspatruljen fra Nordjyllands Politi skal holde øvelse. Der er tale om den 28. og 29. maj, samt den 4. og 5. juni. Her skal reaktionspatruljeberedskabet teste, træne og skærpe deres kompetencer.

Når reaktionspatruljen rykker ud, kan virke en kende voldsomt, når man som borger møder dem: ”Der er tale om kampklædt politi med skudsikre veste og hjelme, men det er vigtigt at understrege, at der ingen grund er til bekymring, hvis man møder grupper af kampklædt politi på de nævnte datoer. Det er bare os, der træner. Kompetencerne skal holdes ved lige og det er hyppig træning en vigtig del af.”

Deltaljer hemmeligholdes
Af hensyn til læringen for det indsatte personale, så kan lederen af reaktionspatruljen, Claus Stærk ikke gå i detaljer med indholdet af selve øvelsen, ligesom han heller ikke kan oplyse hvor der trænes: ” Overraskelsesmomentet er en vigtig del af læringen for betjentene, men der hvor vi træner, kommer vi til at markere med skilte.” lyder forsikringen fra Claus Stærk. 

Skulle man som borger føle sig utryg, er man mere end velkommen til at rette henvendelse på stedet eller ringe 114. 

Tidspunkter for øvelsen
Tirsdag den 28. maj, klokken 8:00-20:00
Onsdag den 29. maj, klokken 10:00-22:00
Tirsdag den 4. juni, klokken 8:00-20:00
Onsdag den 5. juni, klokken 10:00-22:00

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn