Muligheder for fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, spinning og yoga hos Trekroner Idrætsforening

Anette Rasmussen TIF98 Foto: Jammerbugtposten.dk

Muligheder for fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, spinning og yoga hos Trekroner Idrætsforening

I Trekroner har idrætsforeningen TIF98 netop startet op efter sommerferien og kan som noget nyt i år også tilbyde yoga. Ifølge kasserer og bestyrelsesmedlem Anette Rasmussen hos TIF98 er det nye tilbud med yoga et godt eksempel på, at kommer der nogle med en god idé, er bestyrelsen heller ikke bleg for at give det en chance.

-- annonce ---

-Sidste år startede børnehaveidræt, som er en stor succes og fortsætter i år. Børnene kommer i løbet af året rundt og prøver fodbold, håndbold og gymnastik, som er nogle af de forskellige idrætstilbud, som vi har i TIF98, fortæller Anette Rasmussen til Jammerbugtposten.dk

TIF98 har omkring 200 medlemmer fordelt på de forskellige idrætsgrene og har omkring 100 frivillige, der hjælper til i årets løb. Nogle få timer om året, mens andre bruger mange timer hver uge på det frivillige arbejde i foreningen. 

-Vi har fået en del flere yngre børn som medlemmer og mange børn har fået afprøvet de forskellige tilbud, for at se om det var noget for dem. Håndbold har i år fået et u6 og u8 hold, hvilket er mange år siden sidst. Badminton har også et børnehold, og fodbold for de små er også blevet populært for børn og deres forældre, fortæller Anette og fortsætter:

-Gymnastikafdelingen tiltrækker flere af de ældre børn fra de større byer som Brovst, Fjerritslev og Ranum. Og det kan vi takke vores mange dygtige og engagerede instruktører for.

Ildsjæle og frivillige gør det muligt i Trekroner

Nogle af idrætsgrenene har ligefrem ventelister på at blive hjælpetrænere, hvilket naturligvis glæder Anette Rasmussen.

-Vi har virkelig, indenfor den seneste tid, fået mange nye og yngre kræfter til at tage over på mange af opgaverne, og det giver energi og udvikling af nye tiltag og gør det muligt at fastholde vores nuværende tilbud her i Trekroner. 

-Vores frivillige bytter også arbejde med frivillige for Klim Sparekasses Garantfest, så når vi den sidste lørdag i november holder den store halfest, i samarbejde med hallen, kommer der 15 frivillige fra Klim og hjælper og giver os mulighed for denne aften, at slippe for de mange praktiske opgaver. Lige sådan er det, når der er Garantfest i Klim, så  kommer vi 15 frivillige fra TIF98 og hjælper dem med at få en herlig aften. Dejligt med samarbejde og dejligt at der er så mange der gerne vil være med, slutter Anette og kigger ud over fodboldbanerne.   

First Floor. cafeteriet i Trekroner hallen Foto: Jammerbugtposten.dk

LÆS OGSÅ: Bål, udeliv og fællesskab – KFUM-Spejderne i Trekroner starter ny sæson

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn