Mogens Christen Gade: Endnu en and fra Leif Nielsen  

Mogens Christen Gade
Borgmester i Jammerbugt kommune Mogens Christen Gade (V)
Print Friendly, PDF & Email

Endnu en and fra Leif Nielsen  

Af Mogens Christen Gade, Borgmester Jammerbugt Kommune

Leif Nielsen har gennem årene kommet med utallige beskyldninger mod min person – aldrig nogensinde dokumenteret og aldrig korrekte – netop derfor påstande.

Som socialdemokrat eller tidligere socialdemokrat prøver han nu at kæde sine påstande om min person sammen med at jeg er Venstremand – det må vel være fordi tyv tror hver mand stjæler.

Der er ingen eventpulje i Jammerbugt Kommune der betaler elregningen på skøjtebanen i Blokhus – den er sponsoreret af erhvervslivet og drevet af Blokhusfonden.

Når banen sættes op igen i år trods situationen med krig i Europa, høje energipriser og inflation – ja, så hænger det udelukkende sammen med et ønske fra det lokale erhvervsliv om at have banen som et trækplaster i kampen for at holde fast i det mangfoldige og spændende der gennem mange år er opbygget i Blokhus og Blokhus/Hune – og som ikke kun bidrager lokalt men også kommunalt. Noget, som Blokhusfonden efter nøje overvejelse har valgt at lytte til – bl.a. fordi vi kunne konstatere, at der ikke vil blive mangel på energi denne vinter og fordi der midt i en mørk tid også skal være noget at glædes over.

Blokhus/Hune er et område i udvikling skabt i et samarbejde mellem et sprudlende erhvervsliv – flittige ildsjæle og med opbakning fra Jammerbugt Kommune – I øvrigt, som rigtig mange andre områder i Jammerbugt Kommune er det. Netop fordi at sammen løfter vi højere end hver for sig.

Men de uhyrlige påstande om snyd og bedrageri og hvad der er værre har ikke rod i virkeligheden – men sådan er det jo hver gang Leif Nielsen føler trang til at ytre sig om min gøren og laden. Hvad mon han finder på næste gang – tilsyneladende er det kun fantasien der sætter grænsen – og den er god !

Læs også: Leif Nielsen: Borgmesteren på glatis i Blokhus

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn