Magisk Jul og stor jubel i Blokhus

John Andersen
John Andersen i Skulpturparken Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Skulpturparken Blokhus åbner med eventyrlig julestemning allerede fredag.

Meldingen om, at det nu atter er tilladt at krydse alle nordjyske kommunegrænser samt åbne restaurationer, spisesteder og kulturliv bliver modtaget med stor jubel og glæde i Skulpturparken Blokhus.

Her er man allerede fra i dag, fredag den 20. november, klokken 15 klar til at invitere inden for til en Magisk Jul med eventyrlig julestemning og mere end 1,5 millioner julelys samt Nordens flotteste lys- og lyd-show.


Glæde og julestemning
– Vi er selvfølgelig meget glade for igen at kunne tage mod vores gæster og vise vores flotte juleudsmykning frem, siger indehaver John Andersen om de mange oplevelser i den 20.000 kvadratmeter store julepark med højt til loftet.
– Nu trænger vi alle til oplevelser, glæde og julestemning, siger han.
Magisk Jul kan blandt andet byde på et stort krybbespil, julemand i kane, Europas længste RGB lysende juletunnel, en kyssepergola og ikke mindst det gigantiske juletræ på 17,5 meter.
Både restaurant, selskabslokaler og butiksarkaden har åbent, ligesom de fleste af julehytterne også når at åbne fra allerede fredag, og alle restriktioner om afstand og god plads selvfølgelig bliver overholdt.

En tryg oplevelse
I det hele taget er her tale om en tryg oplevelse med flere ind- og udgange på de mest travle dage. Der er ensretning rundt i parken, ligesom der udleveres gratis mundbind til alle gæster.
Det bliver nu også snart muligt at bestille entré billetter hjemmefra, og endelig er der også et korps af Corona-officials klar til at hjælpe publikum med at overholde retningslinjerne.
Magisk Jul har åbent hver dag fra kl. 11 til 21 i november og december, og hver aften kl. 20 kan nydes det store lyd- og lysshow.