Målmaskinen i Gråsten BK: Rico Melms har scoret 40 mål

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Der er nogen gange historier, der lyder for gode til at være sande, før man har set det med sine egne øjne. En angriber der scorer 40 mål i en sæson, er en af de historier.

Men det er ikke desto mindre, hvad Rico Melms fra Gråsten har gjort i denne sæson. “Jamen jeg tror faktisk, at han har scoret hattrick mod alle hold i rækken.” – Sådan indleder holdlederen for Gråsten Boldklub et interview med Jysk Fodbold. Det er ikke tilfældigt. For i denne sæson har Gråsten Boldklub haft et vanvittigt våben i form af Rico Melms. 

Denne sæsons Serie 3 har bragt en atypisk bomber med sig. For i Gråsten Boldklub spiller Rico Melms nemlig. I rollen som angriber har han tæsket det ene mål ind efter det andet for den lille klub i det sønderjyske. Ja faktisk står han bag halvdelen af klubbens mål i denne sæson. Han har haft så meget held i sprøjten i den her sæson, at han burde spille lotto eller casino. Spil på Rød25 her.

“I nogle kampe har han scoret 10 mål”

I indeværende sæson spíllede Rico Melms 12 kampe, og scorede magiske 40 mål. Som nævnt i indledningen, var holdlederen meget begejstret over Melms, der virkelig har fået gang i målmaskinen: “Jamen, jeg tror faktisk, han har scoret hattrick mod alle hold i rækken. – Og så er der nogen kampe, hvor han er scoret ti mål og sådan.” Og Rico Melms var heller ikke sen til at indrømme, at hans præstation i denne sæson var ganske glimrende: “Vi har lavet 80 mål, og jeg har lavet de 40 mål… så det er okay!”. Melms scorede i alle de kampe han spillede for Gråsten i indeværende sæson, udover den allersidste mod Sønderborg Fremad.

Afviser en professionel karriere som fodboldspiller

Rico Melms har et scoringssnit på næsten 4 mål pr. kamp. Dermed overgår han med længder Brentford-spilleren Henrik Dalsgaard, der blussede op i medierne som en komet, da han i serie to havde et scoringssnit på 2,5 mål. Dalsgaard blev dengang hentet af AaB, men ifølge Rico Melms er han ikke selv klar til at gå den vej. “Jamen jeg har jo kone og børn, og lige nu er jeg rejsemontør. Det her passer mig fint – det her er lidt mere hyggeligt. Jeg bor i Egernsund og har to kilometer til klubben. Det passer simpelthen bare bedre på hyggeniveau.” – uddyber stjerneangriberen.

Aggressiv, fysisk stærk og fokuseret

Hvorfor er det så lige, at Rico Melms har fået netmaskerne til blafre så mange gange i denne sæson? Det skyldes, at manden er en rigtig angriber type, der altid har målet for øje. Han opsøger alle løse bolde, og kan skabe farlige situationer ud af absolut ingenting. Derudover er Rico Melms også ekstrem fysisk stærk, hvilket giver ham en kæmpe fordel i mand-mand spillet, hovedstøddueller og løbedueller om bolden. Den gode sæson for angriberen har også smittet af på resten af Gråsten-holdet, der fra næste sæson af, bytter Serie 3 tilværelsen ud med Serie 2.