“Lopper mod EU” genbrugsbutik fejrer 15 års fødselsdag med stor fest

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email


“Lopper mod EU” genbrugsbutik fejrer 15 års fødselsdag med stor fest

Den velkendte genbrugsbutik “Lopper mod EU” i Langgade, Kaas, inviterer alle til at deltage i deres store fødselsdagsfest lørdag den 6. april kl. 10-14. Butikken kunne d. 1. april fejre sit 15-års jubilæum, og for at markere denne milepæl åbner de dørene op til en fest fyldt med ekstra gode loppefund.

“Gæster kan se frem til en dag fyldt med spændende aktiviteter og gode tilbud. Butikken byder på kaffe, te og kagemand sponsoreret af Meny i Saltum, så alle kan nyde lidt godt til ganen under arrangementet”, fortæller Lis Jensen fra genbrugsbutikken.

Derudover er der planlagt et stort lotteri med mange fine gevinster. Kl. 13:00 trækkes der 5 hovedgevinster, og det er vigtigt at være til stede for at vinde. Hvis vinderne ikke er til stede, vil der blive trukket nye vindere.

“Vi håber, at rigtig mange vil komme forbi og fejre med os. Det bliver en dag fyldt med gode handler, hyggelige samtaler og en dejlig stemning. Alle er meget velkomne til at deltage,” udtaler Lis Jensen.

Det er værd at bemærke, at butikken vil være lukket fredag den 5. april på grund af forberedelser til festlighederne.

Så tag familie, venner og naboer under armen og besøg “Lopper mod EU” lørdag den 6. april for en uforglemmelig fødselsdagsfest med masser af sjov og gode fund.