Venstres flødeskum

John Bjerg Nye Borgerlige
Print Friendly, PDF & Email

LÆSERBREV AF John Bjerg Nye Borgerlige

Ib Nellemann V udgyder i Nordjyske at der skal spares 8.3 millioner hovedsageligt på ældreområdet, det er omkring en fjerdedel af de samlede besparelser, Byrådet vil fjerne fra velfærden i Jammerbugten.

I sidste valgperiode smed Gade og co, de ældre ud fra 3 plejehjem, fordi der skulle spares og nu skal de holde for igen.

Flødeskummet på ældreområdet fjernes, udtaler Ib Nellemann V, den hjælp svagelige ældre kan få til at skrive et brev, komme ud at gå en tur, få ekstra rengøring eller andet fjernes og en anden ordning hvor ældre kan spare op til større ting skæres også ned.

Derudover kommer det også til at ramme plejecentrene.At kalde hjælp til svagelige ældre, der måske sidder alene i en lejlighed, for flødeskum, viser hvad Venstre står for og deres tankegang.

Står det til Nye Borgerlige skal der ikke spares en krone på de ældre, eller andre svage grupper i kommunen, mangler der penge i kassen, kan Borgmesteren tage telefonen og ringe til Mette Frederiksen og meddele at udbetalingen til udlændinge stopper, da der ikke er nok til Kommunens egne borgere.

Det er tid til at gå til modstand imod den konstante forringelse af Danskernes velfærd der finder sted, for at forsørge alverdens velfærdsnassere fra Afrika og mellemøsten.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn