Ingen kvaler – kommunen betaler

Jørgen Ravn Christensen
Jørgen Ravn Christensen Konservative i Jammerbugt
Print Friendly, PDF & Email

LÆSERBREV
Af: Jørgen Ravn Christensen, Limfjordsgade 53 1 th, Gjøl, 9440 Aabybro
Formand for Konservative i Jammerbugt.
formand.jammerbugt@konservative.dk

Borgmester Mogens Gades forsøg på at lukke kritiske ryster ned har nået et nyt højpunkt, eller vel bedre formuleret et nyt lavpunkt.

Én ting er, at en kommune vælger at stævne en borger, men når arkitekten bag stævningen – i dette tilfælde Mogens Gade – laver en stævning, der ikke matcher dét han har aftalt med det øvrige byråd; ja så er der grund til virkelig at rynke brynene. Heldigvis har flere af byrådets medlemmer set denne ugerning, og ikke mindst glæder det mig, at også Venstre folk er begyndt at udtrykke deres undren i offentligheden. Stor ros til Kjeld Hedegaard Nielsen for hans kommentar i Nordjyske lørdag den 31. august.

Jeg deler til fulde Kjelds synspunkt om, at der bør komme en ny stævning, En stævning der omhandler de ansatte, som borgmester Mogens Gade jo så gerne vil beskytte. Jeg mener også, at Mogens Gade bør trække den første stævning tilbage. Stævningen omhandler ene og alene Mogens Gade, og hvis han vil stå ved hans ord om, at det ikke handler om ham – ja så er stævningen overflødig.

Mogens Gade dækker den første stævning ind under at ”sådan er jura”. Dét er at gøre juraen mere indviklet, end den er. Helt enkelt bør stævningen omhandle de områder, hvor de ansatte oplever ærekrænkelse eller injurier mod dem. Ligeledes bør den eventuelle udbetaling mod tort tilfalde disse medarbejdere og ikke Mogens Gade.

Det virker besynderligt, at vi i en tid med smalhals i kommunekassen, bruger så mange ressourcer på at lukke munden på en enkelt mand – frem for at fokusere på områder, der berører alle borgerne i kommunen.

Det rammer min retfærdighedsfølelse, at kommunen betaler sagen for Mogens Gade, mens erstatningen vil tilfalde ham personligt, hvis sagen vindes. Ikke mindst, når Mogens Gade så tydeligt har udtrykt, at det ikke er ham, der skal beskyttes, men netop medarbejderne i kommunen.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn