Læserbrev: Æbler og pærer…

Helle Bak Andreasen (V), formand for Kultur-, Fritid-, og Landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune. Foto: Jammerbugt.dk
Print Friendly, PDF & Email

LÆSERBREV AF Helle Bak Andreasen (V)

Leif Nielsen hævder i læserbrev af 18. august i Nordjyske samt ugeaviserne uge 34, at jeg har glemt at svare på noget i mit læserbrev ”Ingen forskelsbehandling i Jammerbugt Kommune” – det har jeg såmænd ikke.

Hvad jeg svarede på var, at der blev hævdet i Leif Nielsens læserbrev, at der forskel i behandling af vores foreninger i kommunen, hvilke jeg på det bestemtes afkræftede og dokumenterede ved beskrivelse af det konkrete sagsforløb.

Leif Nielsen hævder så fortsat i samme læserbrev, hvor jeg beskyldes for ikke at svare, at kommunen forskels behandler ved at give et tilskud til ”Musik på Torvet i Blokhus” og ikke det samme beløb til ”Vesterhavsrock”.

Det kan man da ikke sammenligne. Vesterhavsrock er en betalingskoncert, hvor overskuddet går til de deltagende foreninger. Hvorimod koncerterne på Torvet i Blokhus er ganske gratis – både for os selv og vores mange turister. Musik på torvet er positivt for vores kommune og er som Vesterhavsrock med til at sætte vores kommune på landkortet for både bosætning og turisme.

Jeg kan også nævne, at alle vores fire ”hovedbyer” – Fjerritslev, Brovst, Aabybro og Pandrup hvert år modtager 25.000,00 til forskellige events.

Og så er vi jo heldigvis en alsidig kommune med et hav af netop forskelligartede events – netop tilpasset til det lokale engagement og hvor vi politisk arbejder for at imødekomme vores ildsjæle og foreninger, hvor det giver bedst mening.

Dette er et kort svar og jeg takker for Leif Nielsens engagement i kommunen, men konkluderer igen, at Jammerbugt Kommune er i dialog med vore mange frivillige ildsjæle og foreninger – og således også Vesterhavsrock om, hvordan vi bedst muligt understøtter netop deres event.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn