Koncert med Line Mortensen Trio

Pressebillede Line Mortensen
Print Friendly, PDF & Email

Koncert med Line Mortensen Trio

Med inspiration i Peter Bastians tanker om musik og bevidsthed: Hvordan lader man inspirationen gribe sig? Hvorfor kan det indre kommentatorspor være så forstyrrende? Hvordan ser det ud med et indgreb af kærlighed? – Vil Line Mortensen trio give en hjertevarm koncert i Torslev Kirke.
Spørgsmålene er det den nu afdøde musiker Peter Bastian forholder sig til i sin sidste bog: “Altid allerede elsket”. Bogen skildrer Peter Bastians omvendelse til kristendommen i den sidste fase af hans liv og hans dåb som 71-årig.

Med varme, nærvær og stort musikalsk overskud tager Line Mortensen med sin trio spørgsmålene op til kærlig musikalsk behandling og former koncerten med en blanding af original musik og korte introduktioner. Trioen spiller ind i bogens store temaer som ‘bevidsthed, ‘kreativitet’, ‘død’ og ‘kærlighed’.
Publikum bliver ledt gennem en forrygende koncert med intenst nærvær, legende improvisationer og stor energi. Line Mortensen leverer sine sange med stor autenticitet og indlevelse og bliver akkompagneret af de alsidige og virtuose musikere Jakob Mygind (sax) og Carsten Kær Nielsen (klaver og årets nordjyske jazzmusiker 2021).

Dette er skrevet om tidligere koncerter afholdt af Line Mortensen Trio:

”Det blev en oplevelse, der huskes. Den var alvorlig, smuk, morsom og meget professionelt leveret”. Hans Grishauge (nær ven af Peter Bastian), Søttrup Kulturhus.
“En stor aften med en sangerinde, som allerede gør det fremragende ved at gå sin egne veje. En rig, præcis og nuanceret stemme.” 5 ud af 6 stjerner Kulturen.nu
“Sanselig, overraskende, overbevisende”. Musikhuset ALFA.

Koncerten finder sted i Torslev Kirke (9460 Brovst) tirsdag den 2. juli 2024 kl. 19.30. Koncerten er en del af Musik I Han Herred, og der er fri entré.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn