Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Morten Klessen, Socialdemokratiet

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Morten Klessen (A) Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Morten Klessen (A) født i 1969. Morten er sammen med sin kone bosat i Biersted. Morten Klessen repræsenterer Socialdemokratiet….

Morten Klessen blev valgt ind i Jammerbugt kommunalbestyrelse i november 2005. Privat er Morten gift med Susanne. Parret er bosat i Biersted

Til dagligt arbejder Morten som lærer i Brønderslev. Hans mærkesager er at sikre gode forhold for børn og unge i Jammerbugt.

For Morten er vigtigt, at vores børn oplever tryghed i hverdagen. Vores institutioner skal have overskud til at sikre tryghed og nærvær, for det enkelte barn. Ikke kun for børnenes skyld, men også så vi forældre kan passe vores gøremål, med ro i sindet.

At lære er at ville – Faglighed er vigtigt, men social trivsel er nøglen til at sikre at vores børn kan fokusere på at lære noget. Skolernes læringsmiljø skal være højt prioteret. Vi kan ikke tvinge børn til viden, det må være lysten der driver dem

At være sammen med andre i et positivt miljø og samtidig bevæge kroppen, det er gode forudsætninger for et sundt liv. Så mulighederne for at dyrke idræt, med gode faciliteter skal støttes med nødvendige midler.

Morten Klessen fik ved valget i november 2017 579 personlige stemmer, og er dermed Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt i perioden 2018-2022. 

Morten Klessen sidder som Kommunalbestyrelsesmedlem i følgende udvalg, råd og nævn:

Formand for Beskæftigelsesudvalget

Kilde: Jammerbugt.dk, kmdvalg.dk