Kom til Sankthans på Tranum Strand – det bliver hyggeligt – også uden bål

Sankthans på Tranum Strand - foto fra 2022. Foto: Privat

Kom til Sankthans på Tranum Strand – det bliver hyggeligt – også uden bål

Sankt Hans bliver i Jammerbugt uden bål, da der er afbrændingsforbud i Nordjylland fra den 23/6-23 kl. 00:01 til 24/6-23 kl. 9 – Men i Tranum kommer Sankthansfesten på Tranum Strand, som traditionen foreskriver, til at foregå alligevel, bare uden bål, lover formanden for Landsbyrådet Lisa Kronborg Sørensen. 

-- annonce ---

LÆS OGSÅ: Afbrændingsforbud i Jammerbugt til Sankthans

Sankthansaften på Tranum Strand i morgen aften kl. 21. Kom gerne i god tid

– I år har vi døbt Sankthans festen, Smagen af Tranum, fordi vi netop nu kan byde velkommen til to nye restauranter V-hav og Vestvendt på Tranum Strand. De to nye restauranter sikrer, at der er gode madoplevelser med lokale råvarer til turister og andre gæster og ikke mindst, at der nu igen er mulighed for at købe en god stor is, når Tranum Strand besøges, fortæller Lisa Kronborg Sørensen og smiler. 

Udover V-hav og Vestvendt kan du til Smagen af Tranum også møde Dahlluther – microbageriet surdej samt repræsentanter fra Tranum Landsbyråd, der vil stå klar til en snak om bosætning, samt de mange gode oplevelsesmuligheder der er omkring Tranum – Også kaldet Tranums guldæg.

Tilflytter til Tranum samt indehaver af restaurant Vestvendt ved Tranum Strand Jacob Devantier Severinsen vil holde årets båltale, og hvis bålet forbliver slukket, vil Jacob alligevel dele sine oplevelser med at være tilflytter til Tranum.  

-Vi har i Landsbyrådet, på forskellig vis, arbejdet med bosætning og branding af Tranum. Så når vi i området kan byde velkommen til nye tilflyttere, der endda også starter virksomhed, er det en god dag og noget at fejre. Det vil vi bl.a. gøre med Smagen af Tranum en dejlig midsommeraften den 23. juni sammen med alle dem, som har lyst til at kigge en tur forbi Tranum Strand, slutter Lisa Kronborg Sørensen og lover, at det bliver en hyggelig aften også uden bål. 

De to nye restauranter på Tranum Strand oplyser om bordbestilling, åbningstider og menuer på deres facebook og hjemmesider. 

Find dem her:

Restaurant Vestvendt ved Tranum Strand

Restauranter V-hav

LÆS OGSÅ: Godkendelse af frigivelse af anlægsbevilling til modernisering af Idrætscenter Jammerbugt, Fjerritslev