Jammerbugt Kommune søger: IT-medarbejder til drift og support

Rådhus Aabybro. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune søger: IT-medarbejder til drift og support

JOBANNONCE: Vil du være med til at fortsætte udviklingen af vores vigtige arbejde med drift og udvikling af systemer og IT-infrastruktur i Jammerbugt Kommune? Så har vi en spændende stilling som IT-medarbejder til drift og support, der giver dig muligheden.

Jammerbugt Kommune har gennem de seneste år arbejdet intensivt med understøttelse af digitalisering i alle kommunens forvaltninger, hvor fokus på udvikling af IT-driften er et afgørende element. Til vores drifts-team søger vi derfor en IT-medarbejder, som kan medvirke til understøtte den samlede driftsafvikling og support, og sikre at den bliver gevinstgivende for kommunens brugere og digitalisering generelt.

Dine kompetencer
Vi er på udkig efter en medarbejder der har erfaring med moderne applikationsdrift og tilhørende IT-infrastruktur. Vores systemer er fordelt på Microsoft 365-, VMware- og Windows platform, samt over 300 forskellige kommunale systemer, som alle drives i tæt samarbejde med vores leverandører.

Som IT-medarbejder får du flere forskellige opgaver og en varierende arbejdsdag. Du kommer til at arbejde med både drift og udvikling af eksisterende samt nye systemer. Det indebærer monitorering, sikring af der ikke opbygges teknisk gæld, incident- og brugerhåndtering samt support på flere niveauer.
Du vil indgå i servicedesk og som udgangspunkt varetage brugersupport omkring 2 dage pr. uge. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende og kan agere serviceorienteret i mødet med brugerne.

Dine opgaver giver desuden mulighed for deltagelse i forskellige projekter, fx udvikling af kommunens IT-sikkerhed og vores grundlæggende Microsoft-infrastruktur.

Du bliver en del af afdelingen Digitalisering, Borgerservice og Indkøb, som er under stadig udvikling, og hvor vi arbejder agilt, uden snævre faggrænser og med stor vægt på godt humør og samarbejde. Vi hjælper hinanden, så du skal være åben for forskellige typer opgaver og et forpligtigende samspil med dine kolleger, da arbejdet ofte foregår på tværs af fagområder.
Arbejdet er en vigtig del af kommunens samlede digitale udvikling, og du får derfor et tæt samspil med din koordinator og leder.

For at løse disse opgaver, er det en fordel at du

  • har erfaring fra lignende stilling/opgaver
  • har IT-driftsforståelse og kender til en nutidig IT-platform
  • kan arbejde selvstændigt, proaktivt og er nysgerrig i opgaveløsningen
  • arbejder struktureret – har forståelse for vigtigheden af og har evne til udarbejdelse af dokumentation
  • evt. kan indgå i vagtordning.

Vi tilbyder
Et udfordrende job i en afdeling med 15 engagerede kolleger. Herudover får du med garanti:

  • spændende opgaver, hvor du skal bringe dine kompetencer i spil
  • gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • mulighed for at præge dit job og udviklingen af dit fagområde.

Generelt lægger vi vægt på kompetenceudvikling og deltager derfor i de netværks- og uddannelsesaktiviteter, der er brug for, for at løse opgaverne inden for et område i udvikling.

Yderligere oplysninger
Dit faste arbejdssted er rådhuset i Aabybro. Da du med mellemrum skal rundt på kommunens øvrige arbejdspladser, er det nødvendigt, at du har kørekort.
Der indhentes straffeattest inden endelig ansættelse.

Ansættelserne sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte chef for Digitalisering, Borgerservice og Indkøb, Jacob Holst Pedersen på telefon 41 91 24 56.

Vi gennemfører løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at modtage og læse din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Jammerbugtposten.dk
Søg jobbet på dette link

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn