Forlænget transporttid kan forekomme – Cykelstier under etablering

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Forlænget transporttid kan forekomme – Cykelstier under etablering

Vejdirektoratet anlægger nye cykelstier langs Høvejen mellem Bouet og Hvorup i Nørresundby for at forbedre sikkerheden og trygheden for områdets cyklister. Arbejdet begyndte mandag den 13. maj og forventes afsluttet i udgangen af august i år, oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse. 

I disse år arbejder Vejdirektoratet på at skabe et mere sammenhængende cykelstinet landet over til glæde og gavn for cyklisterne. Høvejen i Nørresundby mellem Bouet og Hvorup er et af de steder, hvor forholdene for cyklister nu bliver opgraderet.

Vejdirektoratet anlægger cykelstier langs Høvejen i Nørresundby

Fra i går mandag den 13. maj og frem til udgangen af august i år går Vejdirektoratets entreprenør, Arkil A/S, i gang med at anlægge de kommende enkeltrettede cykelstier mellem rundkørslen ved Gammel Høvej og frem til krydset ved Hvorup Kirkevej. Cykelstierne skal forbedre sikkerheden og trygheden for cyklisterne, ligesom de også vil skabe en naturlig forbindelse til de eksisterende cykelstier langs strækningen.

Vejdirektoratet forventer, at de første cyklister kan trille ud på den færdige cykelsti i august 2024. Dog med det forbehold, at vejret nogle gange kan være årsag til mindre forsinkelser.

Information til trafikanterne

I perioden, hvor cykelstierne bliver etableret, kan der forekomme få minutters forlænget transporttid, da hastigheden vil blive sat ned under anlægsarbejdet”

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk