Kom til Det Store Bigband Juleshow på Skolecenter Jetsmark

Nordkraft Big Band kommer til Skolecenter Jetsmark sammen med solisterne Nabiha og Mads Mathias onsdag 6. december kl. 19.30.
Print Friendly, PDF & Email

Kom til Det Store Bigband Juleshow på Skolecenter Jetsmark

Nordkraft Big Band kommer til Skolecenter Jetsmark sammen med solisterne Nabiha og Mads Mathias onsdag 6. december kl. 19.30.

Julestemningen er i højsædet, når Nordkraft Big Band besøger Jammerbugt med sit juleshow. Med sig på scenen har de to af landets absolut bedste sangere, Nabiha og Mads Mathias, som sammen dækker hele spektret fra pop og motown til swing og crooner-jazz. Det lokale kor Sing4Joy medvirker ved koncerten og vil bidrage til skøn og festlig julestemning.

Publikum kan forvente nogle af julens store musikalske klassikere, som alle kan synge med på, men også nyere originale julenumre fra de to sangsolister. Alt sammen pakket flot ind i nye skræddersyede musikalske arrangementer til netop denne lejlighed.

Helle Bak Andreasen, formand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget, påpeger at koncerten er lige i tråd med tankerne om, at der skal være et socialt og kulturelt liv på Skolecenter Jetsmark – også efter kl. 16. Derfor er det jo oplagt at lægge en så fantastisk koncert som denne netop på Skolecenter Jetsmark, da vi rigtig gerne vil bringe skolen i spil som lokalt kraftcenter og som hele lokalområdets skole for alle aldre. Så da Nordkraft Big Band tilbød os koncerten sagde vi stort ja tak.

Kiki Bach, næstformand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget, fortæller, at Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget har succes med at sende professionel kunst og kultur ud i lokalområderne i samarbejde med lokale aktører og at det ligger Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget meget på sinde, at der er kulturelle aktiviteter i hele Jammerbugt Kommune. At det denne gang er et meget stort set up er selvfølgelig noget helt særligt og ekstra spændende.

Koncerten er blevet til i samarbejde med Jammerbugt Kommune og Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt. Nordkraft Big Band modtager støtte fra bl.a. Kulturministeriet og Statens Kunstfond.

Billetter 75 kr. købes her Det Store Bigband Juleshow | Jammerbugt Kommune (nemtilmeld.dk)

LÆS OGSÅ: LL Transport og Entreprenør indgår millionkontrakt med Århus Kommune

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn