Kandidater for Liberal Alliance på stemmesedlen til Kommunalvalget i Jammerbugt Kommune

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kandidater for Liberal Alliance på stemmesedlen til Kommunalvalget i Jammerbugt Kommune

I 2017 var Liberal Alliance på stemmesedlen med en enkelt kandidat til Kommunalvalget i Jammerbugt Kommune. Det blev ikke til et mandat, og siden har der været lidt stille omkring partiet lokalt, mens der har været en støt stigende fremgang nationalt. 

Liberal Alliance har de seneste par år været organiseret som en samlet forening -og bestyrelse i Vendsyssel, som nu er gået ind i at opstille kandidater i de vendsysselske kommuner. Den 12. juni var der første og foreløbige opstillingsmøde i Jammerbugt, hvor medlemmerne ved en tillidsafstemning valgte 4 kommende kandidater. I sensommeren afvikles det ordinære opstillingsmøde, hvor partiet også vælger spidskandidat.

Følgende fik opbakning til deres kandidatur på det foreløbige opstillingsmøde: Kresten Larsen fra Aabybro, Morten Bo fra Hune, Rikke Olssen fra Jetsmark og Peter Thellufsen Pedersen fra Birkelse.

De 4 kandidater går nu i gang med at udvikle dén lokalpolitik de går til valg på, og drøfte mulige samarbejder med de øvrige opstillede partier. 

Peter Thellufsen Pedersen fra Birkelse LA kandidat til KV25. Foto: Privat
Kresten Larsen fra Aabybro LA kandidat til KV25. Foto: Privat
Rikke Olssen fra Jetsmark LA kandidat til KV25. Foto: Privat
Morten Bo fra Hune LA kandidat til KV25. Foto: Privat

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn