John Bjerg: Offentlige ydelser skal forbeholdes Danskere

John Bjerg
John Bjerg Spidskandidat KV21 i Jammerbugten for Nye Borgerlige. Folketingskandidat i Nordjylland.

Af John Bjerg Spidskandidat KV21 i Jammerbugten for Nye Borgerlige.
Folketingskandidat i Nordjylland.

Alt for mange med ikke-vestlig baggrund er på kontanthjælp.

-- annonce ---

Personer med ikke-vestlig baggrund er stærkt overrepræsenterede i antallet af folk på kontanthjælp. Det ødelægger sammenhængskraften og den borgerlige solidaritet, når udlændinge kommer til Danmark og lever på offentlig forsørgelse.

Nye Borgerlige vil knytte retten til offentlig forsørgelse til det danske statsborgerskab. Udlændinge skal, mens de bor og arbejder i Danmark tegne en obligatorisk forsikring, som dækker mod arbejdsløshed og pension. De udlændinge, der bor i Danmark, når Nye Borgerliges politik bliver vedtaget som lov, får to år til enten at skabe sig et arbejde eller finde et arbejde. Hvis de herefter ikke har noget forsørgelsesgrundlag, kan de ikke være i Danmark.

Tallene viser, at i 2017 havde 34 % af samtlige kontanthjælpsmodtagere i Danmark ikke-vestlig baggrund. Tallene viser således, at ikke-vestlige tilrejste og efterkommere er kraftigt overrepræsenterede blandt folk på kontanthjælp. I 2017 udgjorde ikke-vestlige indvandrere og efterkommere godt 8 % af befolkningen.

Men først og fremmest, skal vi have standset tilstrømningen af klienter.Så fuldstændigt asylstop, kriminelle udlændinge ud af Danmark, eller i fængsel. Familiesammenføring bliver uden offentlig støtte.Vil man bo i Danmark, er det for egen regning, integration er også en privatsag, så derfor kan der også på dette område spares milliarder og tusindvis af offentligt ansatte kan flyttes til arbejde i den private sektor istedet, hvor der er hårdt brug for arbejdskraften.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn