Jammerbugt FC levede op til favoritrollen i Sydbank Pokalen

Cheftræner Bo Zinck Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC havde tirsdag aften skiftet rollen  som underdog i NordicBet Liga ud med en rolle som favorit i Sydbank Pokalen. I pokalturneringens første runde bød på en tur til Jyllandsserie-mandskabet Aabyhøj IF.

Her levede Jammerbugt FC op til favoritrollen og vandt sikkert 2-0. En sejr, som godt kunne have været større. Bl.a. ramte de blåblusede træværket tre gange i løbet af de 90 minutters pokalbold. Med til historien hører dog også, at hjemmeholdet kæmpede en god kamp og ligeledes skabte nogle fine scoringsmuligheder. Men i sidste ende var der dog ikke tvivl om udfaldet i kamp, hvor der også blev givet vigtig spilletid til flere unge spillere samt debut til keeper Nicolai Vinter Christensen.

På to mål af angriber Frederik Høgh Jensen i 2. halvleg spillede Jammerbugt FC, sig dermed videre til 2. runde.

– 1. halvleg var lidt noget juks. Vi har egentlig meget spil, men de sidste procenter i fodbold er afgørende og dem manglede vi simpelthen mentalt. Det fik vi heldigvis ændret til starten af 2. halvleg, hvor vi hurtigt får lukket kampen. Og så giver det os selvfølgelig den ro, der skal til i de her pokalkampe, evaluerede dobbelt målskytten efter kampen.

Det var i øvrigt Frederik Høgh Jensens første scoringer i den blå trøje. Den stærke angriber kom til Jammerbugt FC i sommerpausen og glæder sig over at han nu, i sin blot tredje kamp for klubben, har fundet vej til netmaskerne.

– Det var lidt en forløsning, og jeg er bare glad for, at jeg kan hjælpe holdet til sejr, ved at få scoret et par mål i dag. Jeg håber, det er noget, vi kan bygge videre på og overføre det til de kommende kampe. Jeg er rigtig glad for at være på holdet, så det er dejligt at kunne give lidt igen i form af mål, lyder det fra Frederik Høgh Jensen, der håber sejren kan give lidt ekstra kræfter til det hårde program i NordicBet Liga.

– Det er altid vigtigt at få sejre i hus. Det giver en god tro på tingene. Sejre avler sejre, så udover at vi går videre i pokalturneringen, så giver det os selvfølgelig også noget, som vi kan tage med videre på lørdag, slutter angriberen og retter blikket tilbage på NordicBet Ligaen.

Her venter FC Fredericia på hjemmebane lørdag den 6. august kl. 14.00.

Aabyhøj IF – Jammerbugt FC: 0-2 (0-0)
50′ 0-1 Frederik Høgh Jensen, Jammerbugt FC
54′ 0-2 Frederik Høgh Jensen, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Nicolai Vinter Christensen – Daniel Mortensen (Sead Gavranovic), Simon Jensen, Søren V. Pedersen, Emil A. Nielsen (Mads Larsen) – Christian Rye, Martin Rom Nielsen (Bardhec Bytyqi), Magnus Nielsen (Marcus Sloth Jørgensen), Omar Natami (Nikolaj Lyngø) – Max Møller, Frederik Høgh. Ikke benyttet: Marcus Bundgaard Sørensen, Mubaarak Nuh.