Jetsmark Judoklub modtog Sportspris 2019

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Mange årig tradition tro, havde Jammerbugt Kommune indbudt kommunes dygtigste idrætsudøvere til en sand festaften, torsdag den 5.december i Brovst Sport og Kulturcenter, hvor Borgmester Mogens Chr. Gade overrakte medaljer og diplom til alle som har gjort en særlig indsats, på netop deres område i 2019.

Jetsmark Judoklub blev atter godt repræsenteret ved aftenens seance, med hele 6 medlemmer på scenen, hvor de stolt kunne modtage håndtryk og medalje af selveste Borgmesteren, – som de yngste udtrykte det efterfølgende.


Som stolt cheftræner og formand for Jetsmark Judoklub, kunne Arne Nøhr flankere klubbens holdbillede, sammen med prismodtagerne Caroline Jacobsen, Aabybro, Josefine Torp, Kaas, Kilian Sørensen, Pandrup, Nick Mølgaard Nielsen, Daniel Jakobsen og Mads Tinø Vangsgaard, alle fra Kaas, flankeret af Borgmester Mogens Chr. Gade.

“Omend mange føler sig lidt forlegen ved at stå i rampelyset på denne måde, er det dog blevet en slags “gulerod” med henblik på, at gøre en ekstra indsats, for at gøre sig gældende til en plads på podiet” slutter Arne Nøhr fra den lille Judoklub i Moseby.