Jammerbugtgarden klar til DM i Skive: En generalprøve fyldt med stolthed og opbakning

Klar til DM: Jammerbugtgarden finpudser deres performance før afgangen til DM for bygarder i Skive. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugtgarden klar til DM i Skive: En generalprøve fyldt med stolthed og opbakning

Tirsdag aften fandt den sidste generalprøve sted for Jammerbugtgarden, som på torsdag drager til Skive for at deltage i Danmarksmesterskaberne for bygarder. Aftenen var præget af musik, march og ikke mindst stolthed, hvilket blev understreget af udvalgsformand for Fritid-, Kultur og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune, Helle Bak Andreasen, i hendes inspirerende tale.

En tale fyldt med stolthed og opbakning
“Stolt er det første ord, der falder mig ind,” begyndte Helle Bak Andreasen. Hun fortsatte med at takke garderne for deres flotte opvisning og udtrykte sin og kommunens fulde tro på deres evner og dedikation.

“Som Jammerbugt Kommune tror vi i hvert fald på jer. Vi tror også på jer til daglig, og derfor støtter Jammerbugt Kommune gerne op om Jammerbugtgarden. I er nemlig et aktiv for hele Jammerbugt Kommune,” sagde Helle Bak Andreasen. Hun roste garden for deres brede favnen, inklusivitet, og deres evne til at levere musik og march i topklasse til både små og store arrangementer rundt omkring i kommunen.

En musikalsk Rejse: Jammerbugtgarden er klar til at repræsentere Jammerbugt Kommune ved DM for bygarder i Skive Foto: Privat
Generelprøve for Jammerbugtgarden: Jammerbugtgarden leverer en fantastisk opvisning under deres sidste generalprøve inden DM i Skive Foto: Privat
Dedikerede musikere: Medlemmerne af Jammerbugtgarden viser deres imponerende færdigheder og dedikation under generalprøven Foto: Privat

En unik oplevelse og sammenhold
Helle Bak Andreasen fremhævede også, hvor unikt det er at have en garde som Jammerbugtgarden i kommunen. “Gardere som jeres findes jo netop ikke på ethvert gadehjørne, og derfor tror jeg da også, at vi er ekstra stolte, når I skal ud og repræsentere Jammerbugt Kommune til DM for bygarder i Skive,” udtrykte hun.

Hun anerkendte de følelser af spænding, som garderne må have før den store begivenhed, og mindede dem om, at det at deltage i et DM ikke kun handler om konkurrencen, men også om de værdifulde oplevelser og minder, de skaber sammen som garde. “I skal være sammen som garde – det er altid godt at være sammen med sine venner i lidt andre omgivelser, og I får gode minder sammen,” sagde hun.

En oplevelse for livet
Helle Bak Andreasen opfordrede garderne til at tro på sig selv og være gode ved hinanden, så alle får en rigtig god tur. Hun understregede, hvor betydningsfuld oplevelsen vil være for dem, både nu og i fremtiden. “Når I bliver ligeså gamle som mig, er det da noget, som I vil se tilbage på med stor glæde. At deltage i DM bliver en minderig oplevelse, som jeg er sikker på, at I vil se tilbage på med glæde. Både som garder og socialt,” afsluttede hun.

Stolte øjeblikke: Udvalgsformand Helle Bak Andreasen udtrykker sin stolthed og støtte til Jammerbugtgarden under generalprøven Foto: Privat

Støtte fra hele kommunen
Til slut ønskede Helle Bak Andreasen alle deltagerne og de uundværlige forældre, der altid bakker op omkring garden, held og lykke med konkurrencerne og en rigtig god tur. “Fra Jammerbugt Kommune er vi stolte af, at I deltager og viser, hvad vi også kan i vores dejlige kommune,” sagde hun.

Med disse opmuntrende ord og en sidste generalprøve i bagagen er Jammerbugtgarden klar til at repræsentere Jammerbugt Kommune og vise deres talent ved DM i Skive.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn